Често ли забравяте къде са очилата или ключовете? Връщате ли се обратно, за да вземете телефона, който си стои до леглото? Имате ли проблем с концентрацията на работното място? Изморявате ли се лесно, когато трябва да запомните много нова информация?


Защо имате проблеми с паметта и концентрацията?

Едната от причините е естественото стареене на организма, а често тя се съчетава и с някои заболявания и генетични предразположености. Тези състояния са свързани с намаляването или липсата на важни вещества в организма.В напрегнатото ни ежедневие паметта ни отслабва по-бързо и това отдавна не е признак на старостта. Наистина, по-голям процент от възрастните хора имат проблеми с паметта, но младите и активни хора също не са защитени. Научно е доказано, че отслабването на тази функция на мозъка е свързано не само със заболявания и генетична обремененост, но и е резултат от стреса. А нивото на стрес при средностатистическия активен човек е високо.


Фактори, които влияят негативно на паметта, според редица психолози, са ежедневният контакт с негативни и песимистични хора (защото не стимулират уменията на мозъка да търси решение на проблемите), гледането на развлекателни програми, които не стимулират мисловната дейност, заседналият начин на живот и липсата на предизвикателства пред мозъка.


Без значение - дали забравяте често дребни или по-големи факти, за Вас има решение. Хранителната добавка Паметонал ще Ви помогне – независимо дали имате напрегнато ежедневие и сте затрупани от работа в офиса, или вече усещате признаците на времето и трябва да си напомняте по няколко пъти важните неща. 


Какво е Паметонал?

Паметонал е хранителна добавка, която е създадена специално, за да стимулира паметта и концентрацията и да намали умората от умственото напрежение. Трите му основни съставки подпомагат паметта и тонуса и са известни с лечебните си свойства. 


Брахми е растение, идващо от Индия и широко използвано в аюрведичната медицина. Лечебните свойства на брахми подпомагат паметта и концентрацията. Ектрактът от брахми в Паметонал поддържа когнитивните процеси, благоприятства процеса на учене и забавя дегенеративните процеси, свързани с остаряването на мозъка.


Женшен подобрява имунитета и тонуса, осигурява оптимална концентрация и подобрява дейността на мозъка. Екстрактът от женшен в Паметонал подпомага мозъчната функция и има изразен антиоксидантен ефект. Влияе положително върху когнитивните способности и настроението.


Екстрактът от Йерба мате, съдържащ се в Паметонал, поддържа интелектуалните способности и фокуса. Мате има успокоителен ефект и повишава нивото на ментална яснота.


Паметонал е отлично решение, когато искате да се погрижите за паметта, концетрацията и общия Ви тонус.