Тази година за 6-и пореден път сдружение „Зачатие“ организира Ден на репродуктивното здраве. Инициативата ще се проведе в град Варна на 25 юни 2011 г. под надслов „Първи стъпки - профилактика и диагностика на инфертилитета“.


Водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве ще представят свои постижения и ще проведат безплатни консултации.


И тази година срещата ще даде възможност на хората с репродуктивни проблеми да се срещнат в неформална обстановка със специалистите и да получат адекватна информация по медицински, психологически и правни въпроси, както и да чуят новости.Събитието ще се проведе в Бизнес хотел „Голдън Тюлип“ във Варна.


За първи път Сдружение „Зачатие“ ще постави началото на дългосрочна кампания за превенция на репродуктивните заболявания, насочена към подрастващите - „Бъди в час по репродуктивно здраве“. Кампанията ще стартира официално в навечерието на събитието с концерт на входа на Морската градина на град Варна, в който ще вземат участие любими на младите хора изпълнители.


Списъкът на специалистите, които ще провеждат безплатни индивидуални консултации с пациенти, може да видите тук.


Записване за консултации със специалисти може да стане на имейл: drz2011.zachatie@gmail.com