Тази събота, на 3-ти декември, Юрий Ковачев ще отговори на въпроса в какво се състои хармонията между женското и мъжкото начало. Полудневният семинар ще се проведе в Център Идея Вита на ул. Лерин 64  (жк. Белите брези) в София.
 
Полудневният семинар е насочен към широката аудитория и хора, желаещи да работят върху своето личностно развитие. Лекциите могат да бъдат полезни за тези, които се намират в особена жизнена ситуация и осъзнават неудовлетвореността си от моментното си положение. От Юрий Ковачев могат да се получат насоки какво сме в състояние да променим самите ние, така че да изпитваме удовлетворение от избора си и той да бъде здравословен. Във фокуса на семинара са взаимоотношенията, тъй като подобряването им и правилното им поставяне действително се явява гарант за личното ни щастие.
 
Ведите съдържат вековно познание за същностността на мъжката и женската енергия, за особеностите на тяхното взаимодействие и хармонично допълване.
 
Как това познание може да ни помогне да намерим подходящ партньор, да преценим по-трезво настоящите си взаимоотношения и дали има някои астрологични аспекти в полза на чакрите в тази насока, може да се разбере на семинара. 
NEWS_MORE_BOX
 
 
Ведическото знание е автентично и доказано в хилядолетията. То е универсално и може да помогне на всекиго по пътя му на самоусъвършенстването и за подобряване на взаимоотношенията.
 
Юрий Ковачев е един от малкото специалисти по Аюрведа в България. Източните философии го вълнуват от детството му. Практическите си занимания по Йога започва през 1987 г. при Венцислав Евтимов. 
 
Интересът му към Аюрведа датира от 1992 г. Обогатява и задълбочава познанията си в Москва, където за период от пет години посещава лекции на водещи специалисти. Заниманията му позволяват да натрупа голям опит в областта на ведическата култура и здравословното хранене. От 2008 г. води курс по ведическо кулинарно изкуство с 3 нива на обучение. Често е канен да готви на семинари и официални събития. 
 
Повече информация за семинара можете да намерите във фейсбук – както и на тел. 0888.000.299 (от 8:00 до 18:00 ч. всеки работен ден) и е-поща: info@blago.bg