Според приказките и романтичните комедии срещането на правилния партньор от гледна точка на жената си е чисто магическо събитие. Оттам насетне обикновено всичко тръгва по мед и масло. Това обаче е само доказателство колко драстично се разминават реалността и фикцията.

 

В реалния живот срещането на правилния човек е само едно малко събитие на фона на тези, които следват, за да се убеди жената, че той е този, който ще я следва през всички житейски изпитания, изброявани в брачните клетви, и ще остарее до нея, запазвайки реномето на „избрания“ непокътнато.


 

Без да изискват особена благодарност за това, група учени посочват няколко признака, по които всяка жена може да се ориентира дали мъжът, който е събудил интереса й, е именно избраният да отговори на изискванията за вечната любов.

 

Признава грешките си
Основна причина за срива на добрите взаимоотношения мъжду мъж и жена е мощното его на единия от двамата и нежеланието му да го надмогне. Познавате ли жена, която заради мъж е готова да пренебрегне егото си? Не? Именно поради това мъжът е този, който би направил такава саможертва, а ако я направи заради вас, захвърлете лупата и спокойно преустановете търсенето на друг като него.

 

Обича ви и заради вътрешната ви красота
Външната красота е вдъхновила изписването на хиляди страници, най-вече с мимолетността и нетрайността си. В съвместното съжителство на двама души нищо не увяхва по-бавно от привързаността към човешката същност на другия. Искрен комплимент към излъчването на жената до себе си, дори когато времето вече е оставило някои следи върху лицето и тялото й, може да направи само мъж, за който по-важно във връзката е непреходното. За да го задържите завинаги, ще бъде достатъчно просто да останете вярна на себе си.

 

NEWS_MORE_BOX

 

Понякога сяда и на задната седалка
Колкото и сигурно да се чувства жена, открила мъж, който да се грижи за всяка ситуация, винаги би се почувствала сигурна да види, че той й отстъпва контрола в някои случаи. Дали ще бъде защото иска да се убеди за пореден път колко силен е характерът ви, или да ви отстъпи водачеството за момент – позитивите ще са налице. Това важи не само по отношение на шофирането – област, в която уменията на жените често се поставят под въпрос. За да заложи на вас в ситуации, от които зависи животът му, мъжът или е безразсъден, или би остарял без проблем редом до вас. А щом е с вас, очевидно не е безразсъден - остава второто.

 

Ако сте открила мъж, който покрива тези критерии, навярно може да въздъхнете с облекчение, защото едва ли има много жени като вас. Поне според специалистите от журнала CureJoy, които са подбрали посочените критерии.

 

Доколко ще им се доверите, зависи само от вас и от това доколко открити са взаимоотношенията с човека до вас. Когато опознаете истинската му същност и престанете да го сравнявате с други, никой по-добре от вас няма да знае дали търсенето на вечната любов може да се преустанови.