Сънищата са неизменен процес от почивката ни през нощта. Те често са ключ към подсъзнателните ни страхове и желания.


Сънищата могат да ни помогнат да интерпретираме случващото ни се и променим в наша полза основния си мироглед, взаимоотношенията си с околните, очакванията си и преодолеем страховете си...


Когато сънуваме подсъзнанието ни се освобождава и проектира различни странни връзки, които нямат конкретно логическо и смислено значение. Тези връзки могат да бъдат разтълкувани единствено от самите вас.


Интерпретирането на сънищата има няколко ключови момента, които могат да помогнат за разгадаване на подсъзнателните желания и изводи.За начало трябва да се внимава за повтарящи се знаци и фрагменти в съня - по този начин подсъзнанието показва как възприема концептуално света.

 


NEWS_MORE_BOXСънищата, в които летим са много показателни за личностните ни качества и бъдещи намерения. Когато сънуваме, че се извисяваме на високо, вероятно означава, че имаме контрол над живота и желанията си и не се колебаем.


Всяко едно най-малко залитане, падане или неуспешен опит за летене са сигнал, че подсъзнанието се опитва да подскаже липсата на баланс и контрол върху важните и сериозни неща в живота ни.При често повтаряне на сън с неуспешно политане или проблемно летене е добре да се обърне внимание на факторите, които пречат да се осъществят намеренията ни наяве. При фокусиране върху детайлите на съня, може да се разгадае какво ни подсказва подсъзнанието.

 

 

Често срещан проблем е липсата на спомен след сън. Специалисти съветват веднага след като се събудим да запишем и най-малкия детайл, който ни е направил впечатление и помним. В началото може да изглежда маловажно, но в бъдеще подробностите придобиват смисъл.