Ако споделяте идеята за секс за една нощ, то това е вашето четиво! Препоръчително е винаги да използвате предпазни средства, поради големия риск от полово предавани болести и нежелана бременност.


От безопасния секс до подходящия скрининг ще ви обясним защо сексът за една нощ може да бъде и нещо не чак толкова добро. Изложени са пет главни причини защо сексът за едно нощ може да ви навреди. Пет причини, които всеки зрял човек трябва да има предвид.


Депресия след секс за една нощ


Депресията е пряко обвързана със секса за една нощ. Освен полово предаваните болести, алкохолизмът и депресията също са последствия от секса за една нощ. Еднократният секс е предпоставка и за редовни изневери в сериозна връзка, което освен че може да навреди на менталния статус на практикуващия, може да повлияе и силата на добрата и здрава семейна връзка.


Една от основните причини за депресивни последствия след секса за една нощ е недоверието на хората в самите себе си. Настъпва притеснение и усещане за малоценност в младежите, ако стресът надделее и не позволи за пълно и трайно отпускане в нощта на хормоналния излив.

NEWS_MORE_BOX

 

Стрес при нередовен секс – чест при „ударите на сляпо”

Среща се също и стрес поради липса на редовни сношения. Липсата на редовен секс при сексуално по-заинтересовани младежи предизвиква поява на комплексивен синдром и самовнушения за липса на способности. Това е и една от основните причини за развиване на преждевременна еякулация. Удоволствието и желанието са толкова силни винаги, че не позволяват на организма да достави пълното си удовлетворение.

 

Сексът за една нощ без предпазни мерки е опасен!

Специалистите съветват необвързаните мъже и жени, които търсят секс за една нощ, винаги да носят със себе си презервативи. По този начин се поемат превантивни мерки срещу нежелана бременност и полово предавани болести.


Алкохол, наркотици и секс за една нощ – взривоопасна комбинация

Алкохолът и наркотиците разрушават и увреждат сексуалните възможности на организма и тялото. Самите те могат да провокират поемане на грешни и рискови действия, които могат да имат неприятни последствия за индивида. Освен това, алкохолът и наркотиците са отговорни в много голям процент за появата на нежелана бременност и увреждане на общото здраве.