Достигането до оргазъм по време на секс всеки път може да бъде мисия възможна. Американска компания, която произвежда презервативи, разработва дамски презерватив, който може да направи възможно достигането до върховна наслада всеки път по време на секс.
 
Експертите, на които принадлежи иновативната разработка, обясняват, че презервативът може да вибрира от самосебе си. Той може да се поставя до осем часа преди половия акт. 
 
Проведено е и проучване, в което участват 50 двойки. От данните става ясно, че 70% от жените получават оргазъм още първия път, когато използват дамския презерватив. При повторната му употреба процентът на жените, които изпитват върховно удоволствие се покачва на 84. 
 
Експертите съобщават, че до четвъртата употреба на вибриращия презерватив вече 100% от участничките достигат до оргазъм. Те допълват още, че това е изключително висок резултат, дори и когато се отнася в сравнение с получаването на оргазъм при мъжете. 
 
Презервативът е съчетание от обикновена латексова обвивка, която предпазва от нежелана бременност и полово преносими заболявания, в която са вградени миниатюрни електронни секс играчки. Очаква се иновативният продукт да се появи на европейския пазар след 12 – 18 месеца. 
NEWS_MORE_BOX
 
Статистика сочи, че около 10% от жените никога не са достигали до върховна сексуална наслада без значение по какъв път – дали по време на полов акт или посредством маструбация
 
Експерти твърдят, че това, което е от полза за жените за получаването на оргазъм, е мускулното напрежение. Специалистите по принцип препоръчват за успешното му достигане съчетаване на правилната доза напрежение в областта на корема, краката и седалищните части. 
 
Не по-малко важна особеност според тях е емоционалното отпускане. Те твърдят, че жената трябва да се съсредоточи единствено върху усещанията си, породени от стимулацията, а не да бъде обсебена от идеята как по-добре да се справи в леглото или мисълта как изглежда. Спалнята е и място, където ежедневните и други проблеми трябва да се прогонят и да не се допускат. Добрият секс със сигурност би могъл да даде резултат и за тяхното по-бързо разрешаване.