Докато теоретиците на въпросите за секса и пола разискват новите представи за смисъла на тези понятия, хората, търсещи нови и различни изживявания в тази насока, доказват, че пикът на прогресивното мислене още не е достигнат. За добро или лошо.

 

Ако до момента джаджите, които разнообразяваха будоарните изживявания, бяха с точно определена потребителска насоченост на база на пола, вече има и такава, която се означава като полово-неутрална секс играчка. Това ще рече, че може да се ползва за усилване на сексуалното удоволствие и при двата пола едновременно. Няма как да сме сигурни, че светът се нуждае от подобни постижения на технологичната революция и сексуалната разкрепостеност, но те така или иначе са факт.


 

Иновативното изобретение носи напълно недвусмисленото и показателно за предназначението си наименование "Трансформър".

 

Трансформърът представлява гъвкаво силиконово въже с две вибриращи краища, наподобяващо мини въже за скачане. То може да се усуква във всички посоки за постигане на всякакви пространствени фигури и обещава да задоволи всяка сексуална потребност на мъже и жени.

 

Мултифункционалната секс играчка може да улесни и дори да премахне нуждата от кой знае какви старания за засилване на сексуалното удоволствие. Може да се ползва като средство за стимулиране на клитора или G-точката, като вибриращ пръстен, простатен масажор или каквото и да било друго средство, което обичащите новите изживявания в секса са си представяли, но е нямало как да ползват досега. Според експертите новата секс играчка е перфектният сексуален помощник за него, за нея, за него и нея. Най-ваното е, че не изглежда като типична секс играчка и няма нужда да се крие или да буди смущение от чуждите погледи. Устройството е водоустойчиво и тихо, за да остави двойката насаме с мислите и звуците на сбъднатите им сексуални търсения.

 

NEWS_MORE_BOX

 

Сексът е взаимно преживяване и удоволствието от него може да бъде получавано и дарявано и в най-обикновени условия, без нужда от допълнителни средства. Как обаче се постъпва, когато това не е достатъчно за единия от двата пола? Тогава се налага да се търси дискретната помощ на именно такива секс играчки и колкото по-дискретни са те, толкова по-добре. Нуждаещите се се радват, скептиците подцъкват с език, но винаги е било трудно да се угоди на всички. Уви, именно сексът е практиката, която изисква всеки да остане доволен, така че можем да очакваме скоро представите за секс играчки да се разширят още повече. За добро или лошо.