Британска компамия пуска на пазара смарт кондом, който ще може да отчита как се представя мъжът в леглото. Не се споменава какво е подтикнало разработчиците да се заровят толкова дълбоко в личното пространство на мъжете по света. Много вероятно е ръководителят на компанията да е жена. Това би обяснило будоарно-шпионския замисъл на подобно устройство.

 

Иновативният смарт кондом има формата на гумен пръстен, който се поставя в основата на пениса. Въпреки че не го покрива изцяло, производителите са избрали все пак да означават устройството като кондом. Няма спор обаче, че добавянето на термина смарт в случая е напълно оправдано.


 

Смарт кондомът разполага с вградена високотехнологична система, която отчита няколко жизнени показатели, на база на които може да се съди за качеството на сексуалния контакт и за това доколко усърден е бил мъжът в любовната игра. Това са изгорените калории, честотата на сексуалните движения на мъжа, както и продължителността на сексуалния акт преди еякулацията.

 

След събиране на тази информация устройството я препраща към телефона на мъжа (или към този на партньорката му, която в последствие може да се похвали с данните, или, ако има повод за това – да се оплаче).

 

NEWS_MORE_BOX

 

С оглед на това да улеснят всеки мъж в желанието му да разполага и да ползва безпроблемно умния кондом, разработчиците са помислили за най-важната особеност. Смарт кондомът е разработен от лек, еластичен и разтеглив материал, улесняващ напасването към всички размери.

 

Смарт кондомът ще може да се използва многократно. Дали ще се стигне дотам, разбира се, зависи от това доколко удовлетворителни ще бъдат показанията му и дали те ще провокират желание у партньорите да повторят сексуалното си преживяване.

 

Пионер в своята сфера, новото устройство буди и известни съмнения. Докато някои жени го очакват с нетърпение, повечето мъже го считат за твърде дръзка идея и отказват да извеждат на показ особености на сексуалните си заложби, които считат за прекалено лични.

 

Все пак, смарт кондомът ще носи една безспорна полза, която неминуемо ще удовлетвори и двата пола. Технологичната система, вградена в него, ще позволява той да установява дали някой от двамата партньори е преносител на полово предавана болест и ще сигнализира своевременно за предприемане на допълнителни предпазни мерки. По отношение на удобството няма да има никакъв проблем смарт кондомът да се използва успоредно със стандартен презерватив.

 

Смарт кондомът се очаква през 2018 г. Още няколко месеца спокойствие. След това сексът става високотехнологичен. Много мъже ще си спомнят с умиление времената преди технологичната революция. Дано не сте от тях.