Коледните празници пробуждат желанието, освен за подаръци, украсяването на елхата и приготвянето на празничната трапеза, но и за романтика.

Свободните дни, почивката и настроението по Коледа допринасят за нагласата към едно приятно изживяване, което може да стане още по-приятно, ако се отдадем на ласки и взаимно внимание.

Коледното настроение действа като естествен афродизиак. В комбинация с доказани афродизиаци като сурови стриди, шоколад и вино, либидото може да достигне своя връх през празниците.

Какво по-романтично от чаша вино пред камината или пред грижливо украсената елхата с любимия човек. Виното може да подсили сексуалния нагон и да помогне да се отпуснете, да се откъснете от ежедневния стрес и да се потопите в Коледната атмосфера.

През празниците сме заобиколени от всякакви лакомства. Освен вкусни и доста сладки, шоколадовите изделия засилват либидото. Не се учудвайте ако партньорът не може да ви се насити през този период от годината.

NEWS_MORE_BOX

 

Шоколадът увеличава нивата на допамина и серотонина. Двата хормона, известни още като "хормоните на щастието" подобряват настроението и стимулират кръвния поток към гениталиите.

Мононенаситените мазнини на фъстъченото масло, съдържащо се в някой от сладкарските изделия, могат да увеличат сексуалната възбуда при жените.

Не пренебрегвайте силата на седмото изкуство през празниците. Освен за разтоварване в следобедните часове след хапването и глъчката около гостите, приятните филми могат да събудят нежността, романтиката и желанието за нежни ласки.