На някои жени са необходими години на активен сексуален живот, в търсене магията на оргазма. И едва що запознали се с това до момента мечтано чудо, до ушите им стига легендата, че то може да се реализира по няколко пъти по време на секс. И търсенето започва отново, този път насочено към множествения оргазъм. А то може да продължи с десетилетия.

 

Женското тяло е програмирано за постигане на поредица от оргазми, без нужда от дълга почивка между тях, която е наложителна при мъжете. Въпреки това постигането на множествен оргазъм далеч не е лека задача, а в решаването на уравнението трябва да участват и двамата партньори.


 

За максимално съкращаване на пътя към множествения оргазъм на жената специалистите по въпросите на секса предлагат няколко мерки, с които той ще бъде извървян не на малки стъпки, а с големи крачки. Те са общо 5.

 

Не забравяйте предварителната игра – важи и за двамата партньори
Преди да полетим, трябва да се научим да ходим. Идеята на тази поговорка е в сила и в секса. За да подсигури множествения си оргазъм, жената трябва да е сигурна, че ще постигне поне един. Като гарант за това служи постигането на оптимална сексуална възбуда, а предварителната любовна игра е най-важната прелюдия към нея.

 

Жени, почивайте си
Множественият оргазъм иска своето време. Много рядко жена успява да постигне поредица от отделни оргазми, започващи последователно един след друг. Ако все пак попадате в тази група, споделяйте своя опит, това ще спести редица усилия за разгадаване на мистерията, която вие владеете. В повечето случаи множествените оргазми идват със съответната пауза помежду си, която жената може да отдаде на своя партньор.

 

NEWS_MORE_BOX

 

Помагайте си и сами, когато е необходимо
Имайки предвид, че на повечето жени отнема години да разкрият тайната на пълноценния женски оргазъм, изглежда някак нереалистично те да изискват от партньора си да е изцяло запознат с нуждите им. След натрупване на достатъчно съвместен будоарен опит и това може би ще стане, но дотогава постигането на множествен оргазъм изисква сериозна подкрепа отстрана и на жената по отношение на споделяне, напътствия, предпочитания и прочее.

 

Не се тревожете прекалено много
Постигането на множествен оргазъм не е спринтова дисциплина, а маратонска експедиция. Всяко избързване и фокусиране само върху целта само ще удължи постигането й във времето. Забавете темпото и отворете съзнанието си за комплексното удоволствие от секса, резултатът ще е налице.

 

Уверете се, че разчитате на подходящи сексуални пози
Постигането на множествен оргазъм изисква приоритетна и почти постоянна стимулация на клитора. Затова е необходимо сексът да бъде ориентиран основно в тази насока, а радващото е, че изборът от сексуални пози в това отношение е достатъчно широк.

 

Веднъж постигнат, множественият оргазъм променя отношението на жената към секса. За да е за добро тази промяна, постиженията в леглото трябва да се затвърждават и да укрепват сексуалното партньорство. Посочените съвети може да помогнат за това.