Ако сте мъж и всеки ден отделяте поне по 10 минути, през които можете спокойно да разглеждате женски бюст – вие сте щастливец.

Не само заради удоволствието, което тази гледка ще ви достави, но и защото това занимание ще удължи живота ви.

 


Така поне твърдят учените.

 

Екип от белгийски и холандски изследователи установил, че съзерцаването на женски бюст, особено ако е с по-големи размери, прибавя 6-7 години към живота в бонус.

 

Това може да намалява риска от инфаркт на миокарда, особено ако сте вече на възраст над 40 години.

 

В продължение на пет години са наблюдавани 2000 мъже и се оказало, че тези които редовно се наслаждавали на пищни красавици, са имали в резултат на това по-ниско кръвно налягане, по-спокоен пулс и съответно са по-малко предразположени към сърдечни заболявания в сравнение с тези, които не са гледали ежедневно женски гърди.

NEWS_MORE_BOX


Доктор Карен Везер стигнал до извода, че 10 минути гледане на прекрасни женски форми се равняват примерно на 30 минути аеробика.

По време на това занимание се получава лека възбуда, която влече след себе си активация на сърдечносъдовата система, увеличава се притокът на кръв и кислород към всички тъкани на организма.

 

Ако нямате възможност да гледате гърди всеки ден обаче, бързото ходене също помага за по-дълъг живот.

 

До този извод пък са стигнали японски учени, според които бодрата крачка подобрява сърдечносъдовата система, дихателните функции и предотвратява появата на високо кръвно налягане.