За еротична сексуална връзка трябва да се докоснем до всички правилни места. Еднообразните пози ден след ден, както и еднообразните места, правят секса скучен и неудовлетворителен. 
 
Друг особено важен фактор са ерогенните зони. Стимулирането на ерогенните зони при жените е от особено важно значение, за да могат те да достигнат до кулминация
 
Ерогенните зони представляват определени области по тялото, чието стимулиране води до сексуална възбуда. Тези зони се откриват и при мъжете. Те бързо реагират на физически допир, тъй като са силно чувствителни. 
 
Препоръчително е винаги да започваме с любовна игра, по време на която основно място трябва да заемат ерогенните зони. Ето кои са те:
  • Скалпът. Не бива да се подценява силата на масажа на главата. Можем да забравим за успокояващия му ефект, тъй като прокарването на пръсти по кожата на главата може да бъде много съблазнително.
  • Ушите. „Мръсното“ говорене е възбуждащо за партньорката, но галенето на ушите може да предизвика значително по-силна възбуда. Затова те следва да се целуват, като може дори леко да се ухапят.
  • Шията и вратът. Прегръдка около талията, в комбинация с целувка по тила или шията, може много бързо да постави партньорката в настроение за любовни игри. 
NEWS_MORE_BOX

 

  • Устните. Може да се започне с игрива захапка в долната част на устните, след което бавно да се премине към целуването им. Кой казва, че целуването е монотонно?!
  • Гърдите и зърната. Вместо директно да се пристъпи към действие, целуването и галенето на гърдите и зърната възбужда жените.
  • Седалището. Дори стискането и напляскването биха могли да бъдат възбуждащи. Но все пак е важно да не се стигне до нараняване.
  • Стъпалата. Малцина знаят, че стъпалата също имат сетивни нерви, които могат да стимулират сексуална възбуда у жената.