5. Мастурбация

Мастурбацията открива сексуалния ни потенциал. Чрез нея научаваме важни точки от тялото на любимия човек, които можем да използваме за усилване на ефекта на ласките ни. Разбираме кои действия предпочита партньорът и степента на силата, която да използваме за стимулирането им. Мастурбирайте един друг, но не само. Позволете си разкрепостяване като покажете на другия чувствителността на тялото си чрез самостимулиране.
 

6. Секс-играчки


Секс-играчките не случайно оформят своя пазарна ниша. Повечето хора при сексуалната игра с партньора използват вибратори, и не само. Не сте опитвали до сега? Никога не е късно. Ако не пробвате няма как да разберете дали това е ползотворен метод за вас. Важно е и играчката да е правилно избрана и да е подходяща за двойката. Това не винаги се получава от първия път. Ориентир за правилния избор е какво искате да постигнете...
 

7. Прочетете книга

Човечеството разполага с достатъчно литература за начините да се повиши удоволствието от секса. Има различни книги, които предлагат упражнения и други идеи за постигане на пълна наслада от любовната игра според възрастта, пола, сексуалната ориентация и вкуса.
Много вероятно е из редовете на някое от изданията да „изпадне“ нещо любопитно и подходящо...

NEWS_MORE_BOX

 

8. Споделяйте желанията и фантазиите си

Всеки има свои еротични сънища и мечтания. Връзване за китките, да си сервирате само по престилки у дома, за секс по време на пикника... Защо не разучите взаимно фантазиите си? Вероятно някои от тях няма да се видят на партньора толкова чужди и неосъществими...
 

9. Почивайте достатъчно

Най-вълнуващият секс, на който можем да се радваме, се постига след като сме се отпуснали. Откъсването от работа, пълната релаксация, са условие за постигането на върхово удоволствие. Отделете достатъчно време за отпускане след работния ден заедно. Смехът, случайните докосвания, е много вероятно да доведат до кулминационен момент вечерта.