Всеки би се съгласил, че сексът е като пицата – дори да е приготвена по най-обикновена рецепта, пак е хубава. Замисълът тук е, че независимо от всичко, сексът винаги е добър, просто защото сексът си е секс. И все пак малко повече естетика по отношение на секса никога не е излишна.

 

Време е рутината да отстъпи място на удовлетворяващия и достъпен максимализъм. Според експертите пътят между двете се измерва с 4 „стъпки“. Това е разстоянието, което ще гарантира, че когато някой се поинтересува от качеството на сексуалния ви живот и попита „Как беше?“, няма да отговорите с „Ами...“, а с „Уау..“.


 

Химията
Сексът без химия между двамата партньори може да е добър, но никога няма да е перфектен. Задоволяването на физическия нагон няма как да донесе пълно удовлетворение. Според експертите да правиш секс, без да усещаш химия между себе си и партньора, е като да разчиташ, че ще си доставиш кулинарно удоволствие, похапвайки гола филийка хляб, при условие че имаш на разположение масло, течен шоколад и черешки. Химията тук не се изразява в четене на сборници и наръчници за перфектен секс, а в желание да доставиш удоволствие и на себе си, и на партньора си, без значение от техниката и натрупания опит.

 

Чистата неподправена страст
Това е гаранцията, че сексът, който правите, ще се доближи до този, който виждаме в киното – фотогеничен и красив. Перфектният секс, който ще накара всеки, гледащ отстрани, да се запита къде греши в собствения си подход и да си води записки. Страстта е нужното допълнение към химията, чиято роля не биха отрекли нито мъжете, нито жените.

 

Откриването на нещо ново
Това няма как да става всеки път, но винаги когато се открие нещо ново и приятно в секса, пътят към перфектното преживяване се съкращава. Ако не можете да го откриете сами, попитайте партньора си, важно е да не спирате да търсите.

 

NEWS_MORE_BOX

 

Разбирателството
Независимо дали сте с нов партньор или с такъв, връзката с който е от години, разбирателството без думи има огромно значение. Това не само гарантира, че няма да се налага да спирате, за да обясните на партньора си как да се позиционира, но и ще помогне за постигане на естественост и спонтанност – два от ключовите фактори, които различават перфектния от просто добрия секс.

 

Постигането на посочените изисквания не е непосилна задача, което означава, че от ползите от перфектния секс може да се ползва всеки. Нищо не пречи и на това перфектният секс да дойде не като ново изживяване, а като ъпдейт на досегашното общуване с партньора, т.е. смяна не е задължителна. Просто бъдете перфекционисти, по отношение на секса си заслужава. Не се задоволявайте с обикновена пица, търсете специалитета на готвача. В две порции.