Реклама

 

Онлайн букмейкърът Bwin е сред лицензираните и реномирани оператори в България. Компанията предлага спортни залози, виртуални спортове, казино и покер. Коефициентите в Bwin за всички спортни събития са отлични и предпочитани, а Nostrabet разглежда Bwin и като букмейкър, който има широка гама от възможности за залог и който предлага начален бонус на всеки свой нов клиент. Сайтът на Bwin е добре структуриран и ви дава възможност за лесно боравене и навигация межу менютата, а начините за теглене и депозит също са много и са сред популярните разплащателни методи в интернет.


 

Какви възможности за печалба ви дава Bwin?


Bwin ви предоставя голямо разнообразие на онлайн залози за различни спортни събития, което ще ви позволи да имате широк избор в опитите си да реализирите добри печалби. Може да залагате на футбол, баскетбол, волейбол, тенис и Формула 1, които са едни от най-популярните спортове.
Също така вие може да направите залози на голф, крикет, бокс, ръгби и почти всеки друг спорт, който може да се сетите. Сред по-нестандартните опции в раздела са възможности за залози на политика и награди. 
Когато кликнете върху раздел „Спорт“ на началната страница, ще ви се заредят спортните събития, които са достъпни за залог. В лявата колона може да видите акценти с най-интересните двубои в момента, а под тях пък са наредени топ спортовете, от които може да избирате събития за залог. 

 

Защо Nostrabet ви предлага коефициентите за залози на Bwin?


Сайтът Nostrabet ви предлага да се възползвате от коефициентите за отбор или състезател на Bwin във всеки един момент, тъй като са едни от най-добрите. За големи събития, като например Шампионска лига, ставките са високи и играчите ги харесват поради тази причина.         
Когато се вгледате в коефициентите на живо, ще забележите, че има малка разлика с тези на събитието преди мач, като обикновено в секцията на живо са по-високи и потребителите може да се възползват от това.
Добре е да бъдете наясно, че Bwin ви дава доста високи ставки за футбол, които могат да ви донесат значително по-големи печалби, отколкото ако залагате на друго място.

 

Какви други предимства има Bwin според Nostrabet?


Nostrabet посочва и други предимства на онлайн залозите в Bwin. Едно от тях е, че всички спортни събития разполагат с водещи опции за залози като краен победител и брой голове/точки. За водещите срещи имате на разположение и доста интересни пазари от тип комбинации, каквито няма да срещнете в много сайтове.
Хендикап пазарите също присъстват сред опциите за онлайн залози на спортни събития. Те покриват както европейския хендикап, така и азиатски пазари за гол линии и победител. В допълнение на всичко това са налични и възможностите за дългосрочни залози за шампион и голмайстор в големите първенства. 
В категорията за спортни предложения на Bwin има и една по-особена секция, наречена „Специални“, която предлага доста любопитни възможности. Те са свързани с политически, спортни или светски събития. Има също и предложения за събития с българско участие.
Пример за опции за залог са победителят в следващите президентски избори на САЩ, както и носителят на първата награда в най-престижните музикални класации. Вие може да залагате и за следващ кмет на София или на друг български град.