Ротативките са най-шумните и колоритни атракции в едно казино. Със своите забавни теми и големи стойности на джакпота, те са предназначени да ви привлекат, за да направите вашите залагания. Днес ще споделим с вас няколко трика, които можете да използвате при спечелването на игрите.
Необходимо е да създадете собствена стратегия за игра


Проучете процентите на изплащане на различни ротативки онлайн. Можете да намерите тази информация в Интернет, тъй като много уебсайтове са посветени на това да ви кажат процентите на изплащане на слот машини в различни казина. Въпреки че казината не предоставят тази информация на средния играч, някои вътрешни лица получават достъп до нея и я публикуват онлайн или в специализирани списания и бюлетини. Процентите могат да варират от 80% до 98%. Процентът на изплащане се отнася до това каква част от парите, изразходвани за машината, се връщат на клиентите. Ако процентът на изплащане е 90%, това означава, че машината изплаща 90% от това, което получава.


Изберете машини с по-висок процент на изплащане, за да увеличите шансовете си. Избирането на по-високи проценти на изплащане може да помогне за общите ви шансове. Процентите на изплащане са едни от малкото конкретни налични данни, които да ви помогнат при избора на игрални автомати. Тези статистики обаче се вземат за милиони завъртания. Тъй като сте на машината само за кратък период от време във връзка с тези милиони завъртания, можете да видите голяма разлика в печалбите си.Изберете правилни вид ротативка

Изберете машина за видео покер, ако имате уменията да играете. Ако сте добър покер играч, видео покерът е добър избор. Това е така, защото всъщност изисква умения за игра, докато повечето машини се основават изцяло на късмет. Въпреки това, изберете тази машина само ако знаете как да играете добре. В противен случай губите всяко предимство, което може да сте имали.
Опитайте машини с фиксирани джакпоти пред прогресивни джакпоти. Има две основни категории за прогресивни слот машини: „най-високо изплащане“ и „прогресивно“. С най-добрите изплащащи машини можете да спечелите фиксирана максимална сума за тази конкретна машина. Прогресивните машини са свързани помежду си. Колкото повече хора ги играят, толкова по-голяма е сумата на джакпота. Въпреки това, поради броя на хората, борещи се за този джакпот, шансовете ви да спечелите на прогресивни машини са по-ниски, отколкото на фиксирани машини.

 

Играйте с удоволствие, но и повишено внимание

Запознайте се с правилата за ротативката, преди да седнете. Ако не ги разбирате, попитайте придружител или се обадете на отдела за обслужване на клиенти, ако играете онлайн. Трябва да разберете кои комбинации ще ви спечелят най-много пари, особено джакпота.
На въртящи се ротативки натиснете бутон с надпис „играйте с един кредит“, докато достигнете броя монети, които искате да играете. След това натиснете бутона "spin reels" или дръпнете дръжката. Ако искате да залагате големи суми, можете да натиснете бутон с надпис „play max Credits“, който ще изиграе максималните монети, разрешени на тази машина.
Ротативките са нещо особено интересно и доста по-сигурно, в сравнение с други игри. Ето защо ви препоръчваме да следвате нашите съвети, ако сте решили да се впуснете в това предизвикателство.