Каротин

Жълто-червен пигмент, широко разпространен най-вече в морковите, салатата, доматите, плодовете с важно значение за нормалната продукция на витамин А в организма.

на български език: Каротин
на английски език: Carotene
на латински език: Carotinum

Търсене в съдържанието :: Каротин


Още от Актуално
Какви заболявания могат да са причина за болка и тежест в гърдите?

Интеркосталната невралгия е честа причина

За важността на информираното съгласие

Кръгла маса поставя важната тема за лекари и пациенти

Бременност и хипертиреоидизъм – какви са терапевтичните опции?

Какви терапевтични възможностти са налице?

Личните лекари против новите изисквания за касовите апарати

Наредба Н-18 е неприложима в областта на медицината

България купува спешно реактиви за диагностика на коронавируса