Лятото е един от най-любимите ни сезони и с него идва многообразието от дрехи и обувки, което прелива в най-различни цветове по морските ни курорти и градските булеварди. Всяка година модните тенденции диктуват правилата за това кои ще бъдат най-популярните модели през различните сезони и, за да бъдем информирани за тях, днес сме решили да Ви представим точно това. Кои са най-актуалните обувки през настоящото лято и как да ги съчетавате с останалата част от своето облекло ще научите в следващите редове.


Кои са най-популярните модели летни обувки?

През този сезон модните тенденции са водени от удобството сред дамите или казано с други думи – актуално е онова, което кара ходилата ни да се чувстват комфортно през целия ден. Моделите, които срещаме най-често, са любимите на всички дами равни сандали, които по-скоро се вписват в една ежедневна визия и са изключително подходящи както за офиса, така и за пътуване, разходки и интензивно физическо натоварване на глезените. Благодарение на тях, ходилата се чувстват стабилно през целия ден и нивото на умора е изключително ниско. Можем да ги съчетаем по невероятен начин както с дънки, така и с феерична лятна рокля, пола или костюм.Също така актуални ще бъдат и отворените обувки с висок ток или платформа. Те са подходящи за по-официални събития, работа в офис или в дните, в които искате успешно да привлечете погледите върху себе си и своята изваяна фигура. Тук трябва да бъдете изключително внимателни, когато избирате точния за Вас размер, защото една евентуална грешка, би довела до неудобство за Вашите ходила в края на работния ден.


На кои цветове да заложим през този сезон?

Лятото е времето, когато можем спокойно да изберем светли нюанси за нашите обувки, без да се притесняваме, че ще им се случи нещо непоправимо, както често става през зимата. Голяма част от дамите предпочитат белия цвят за своите летни обувки и това е съвсем нормално, защото той лесно се съчетава с всякакви други нюанси на Вашето облекло.


Други сравнително популярни цветове през това лято ще бъдат и тези от nude – гамата – розово, кремаво, бежово. Те са нежни и неангажиращи, лесно съчетаващи се с подобни на тях нюанси. Голяма част от дамите ги предпочитат именно поради тези им характеристики.


За жените, които са привърженици на черните обувки, не можем да пропуснем факта, че сандалите и чехлите с този цвят ще бъдат актуални и през това лято. Също както и белите, те лесно могат да допълнят всяка една визия, като тук няма и да се притеснявате, ако случайно метеорологичните условия се променят рязко и Вие не сте подготвени за това. Подходящи са и за официални събития, особено ако изберете модел с висок ток, който перфектно би допълнил визията Ви с дълга рокля и елегантен клъч.


Откъде да изберете точните за Вас популярни летни обувки?

Обикновено това се оказва изключително трудна задача, ако пред Вас не се открие огромно разнообразие от модели, цветове и размери, които да удовлетворят всяка едва Ваша нужда. Като любители на качестените обувки, това, което можем да Ви препоръчваме, е да се доверите на невероятния бранд ССС, който предлага десетки различни летни обувки, създадени специално за Вашите ходила. Магазините на ССС могат да бъдат открити в по-големите градове в страната. За тези от Вас, които нямат възможността да ги посетят, можете да откриете и пълната гама от модели онлайн на ccc.eu и да направите поръчка с доставка до вратата на Вашия дом.


Обновете летния си гардероб с подходящите за Вас обувки. Изберете качествен модел, създаден, за да се грижи за Вашите ходила!

 

ccc