Директната имплантация на коса е най-усъвършенстваната техника за възстановяване на косата. Пионерите във възстановяването на коса сега са готови да споделят това с останалия свят.

С Директната имплантация на коса, хиляди доволни пациенти – мъже и жени от цял свят са се прeборили с генетичният тип косопад.

С Директната имплантация на коса, на скалпа директно се поставят единични космени фоликули от собствената коса, без НИКАКВИ разрези. Не остават никакви белези и, най-хубавото от всичко е, че цялата процедура е безболезнена. Раздразненията от процедурата са по-малко от тези при татуировка. Ще получите чудесен 100 % естествен резултат.

При Директната имплантация на коса се прилага местна упойка и пациентът може да релаксира, да слуша музика, да гледа телевизия, да си говори с екипа, да задава въпроси и дори да подремне. По време на почивката може да се наслади на лека закуска. Сумарно, цялата процедура е в рамките от 3  до 7 часа.


Само една обикновена превръзка се поставя на мястото на донорната зона, така че пациентите излизат на практика изглеждайки по същия начин, както когато са влезли.

След като завърши процедурата, новата коса продължава да расте по естествен начин за цял живот – тя побелява, постригва си и може да се боядисва. Основната цел на тази нова, усъвършенствана техника е да увеличи преживяемостта и растежа на космените фоликули, като се намалят до минимум манипулациите с тях и времето, в което те стоят извън кожата.

Иноваторите в областта на възстановяването на косата прилагат своя 41-на годишен опит, като инвестират всяка година в проучвания и иновации, свързани с косопада.

Тази удивителна нова техника вече се прилага и в София от български специалисти.

Всеки пациент получава VIP обслужване.

Kонсултациите са безплатни.

DHI Global Medical Group
София 1113,  
ул.  “Николай Островски”
тел.: +359 2 971 96 57

 

Страница във Facebook - Отново с естествена коса след косопада