Нова козметична процедура може да върне годините назад и да възвърне здравия и сияен вид на кожата.

Intraceuticals е подмладяваща терапия, която има успокояващо и релаксиращо действие върху кожата, без значение нейната текстура и тип.

Като цяло процедурата представлява интрадермално проникване посредством струя кислород под високо налягане. По този начин се достига до дълбоките слоеве на кожата и се доставят активни съставки, противодействащи на стареенето. Процесът едновременно охлажда и успокоява кожата.

Кислородната терапия е първият етап от процедурата, който подготвя кожата за въвеждането на уникалния подмладяващ серум, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина (95 % чиста хиалуронова киселина), в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти.

Хиалуроновата киселина предизвиква мигновено овлажняване на кожата, като я стяга, изглажда бръчките, подобряване контура и придава цялостен блясък на лицето.

Третият етап от терапията е третирането на кожата със специални поддържащи продукти. Те доставят нужните хранителни вещества на кожата, като по този начин подпомагат възстановителните процеси и растежа на клетките.

 


 

Продуктите са с богато съдържание на хиалуронова киселина, подсилваща хидратацията и есенциални масла, задържащи влагата. Използват се екстракти от жожоба, макадамия, бадем, пшеничен зародиш, витамини A, C и зелен чай. Те предпазват от вредните въздействия на околната среда и от преждевременното стареене на клетките на кожата.

Иновативната технология е изключително подходяща за третирането на деликатните зони на очите, като горния и долния клепач и плътно в околоочния контур. Постига се незабавно изравняване на тена, запълва фините бръчки, отстранява се зачервяването и се намаляват тъмните кръгове под очите и подпухналите клепачи.

От неинвазивната терапия се възползват не малко холивудски знаменитости, като Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл.

Резултатите от процедурата са видими още след първия сеанс, кожата става свежа, дълбоко хидратирана и сияеща.