Ако сте свикнали да се подготвяте отрано за всичко, тогава е време да се запознаете с тенденциите при обувките за есен 2020 г. Сред актуалните модели през този сезон дизайнерите са подготвили много различни опции, които могат да задоволят предпочитанията на всяка, дори и най-взискателната дама.

 

Обувки в ярки цветовеСтуденият сезон не е причина да се откажете от ярките цветове, затова дизайнерите предлагат да се зарадвате в предстоящия сезон с модели на сочни цветове. Не само елегантните обувки могат да бъдат забележителни, но и дамските боти и ботуши. Моделите с абстрактни щампи, флорални мотиви и имитация на водни петна сега са особено популярни.

 

Обувки с косъм


Интересно решение са кожените вложки, които могат успешно да се конкурират с животински принт, шнуровете и панделките. Те са подходяща декорация за зимните обувки – както за елегантните, така и за спортните модели.   

 

Военен стил


Трудно е да наречем тази тенденция новост, тъй като през тази година ботушите във военен стил вече няколко години са особено актуални. Този път обаче дизайнерите предлагат още по-интересни решения, които ще ви предпазят както от студа, така и от влагата.

 

Футуристични обувки


Това е чудесен вариант за смелите, които искат да се почувстват като гост от друга планета. Обувките, изработени във футуристичен стил, използват предимно кожа с метален отблясък или са декорирани с лъскави пайети. Но въображението на дизайнерите не се изчерпва единствено с това - токчетата и подметките също са супер оригинални.

 

Ботуши до коляното


Една от основните тенденции на предстоящия студен сезон са ботуши, които не можем да причислим нито към ботите, нито към ботушите. Оптималната им височина достига коляното,   а гамата от цветове е изключително разнообразна - от бяло и бежово до тъмно кафяво и червено.

 

Обувки с шипове, нитове и вериги


Колкото повече, толкова по-добре. Подобни декорации умело акцентират върху изящните глезени и форми на краката. Със сигурност ще допаднат на по-младите дами.