Първи забелязваме най-видимия белег на времето - бръчиците на лицето ни.


Появата на бръчки и фини линии не би могла да се предотврати, поне не и днес. Всички тръпнем в очакване обаче на най-новото изобретение на медицинската козметика, с помощта на което запазим младостта на кожата за дълго...


Изглаждащият кожата гел-серум NIVEA Visage Q10plus е продукт от серия на козметичната марка за ефективно премахване на бръчките и фините линии. Леката формула, с естествения за кожата мощен коензим Q10 и хиалуронова киселина, изглажда повърхността на кожата, като й придава усещане за нежност и копринена мекота.

NEWS_MORE_BOX

 

 Кожата е най-големият орган на тялото. Тя се нуждае от енергия, за да намали бръчките и предотврати появата им. Най-новият продукт от серията е специално разработен, за да се бори упорито срещу бръчките и фините линии.


Коензимът Q10 подпомага способността на клетките сами да произвеждат необходимото количество енергия в дълбочина, тъй като тези способности намаляват бавно, след 20-годишна възраст.


Хиалуроновата киселина пък е един от най-важните компоненти на съединителната тъкан и е главната съставка на стъкловидното тяло. Така кожата става видимо по-гладка и стегната, а видът й – по-младежки. Структурата се подобрява, а появата на бръчки и фини линии се редуцира.