Най-новата тенденция в грижата за дамската красота сред известните българки е да загърбят силикона в полза на естествените съставки и така да поддържат съблазнителните си извивки. Успелите дами първи откриха силата на растителните екстракти като ефикасно средство за поддържането на стегнат и красив бюст. Държащите на външния вид и здравето си дами се довериха на Даколен – формула, която действа за извайването на по-стегнат и закръглен бюст.

 

Ефикасността на Даколен потвърдиха не само успелите дами от изкуството, шоубизнеса и мениджмънта. Една година след лансирането си, Даколен се утвърди като най-предпочитаният продукт за поддържането на красив бюст в България*. Допитване до реални потребителки на Даколен разкри, че преобладаващата част (84%) са доволни от резултата и споделят, че Даколен е отговорил на очакванията им по отношение на ефикасността си. Доверилите се на Даколен дами го препоръчват за възстановяване тонуса и плътността на гърдите, стягане и уголемяване на бюста**.


 

Даколен е продуктът с най-силен и концентриран състав от фитоестрогени, биоидентични с естрогена, който тялото на жената синтезира. Принципът му на действие се дължи на снабдяването на организма с изофлавони, лигнани и куместани (източници на фитоестроген), извлечени от растения – семена от копър, лен и хмел.

 

Фитоестрогените са натурални хормони на младостта и дълголетието. Даколен е разработен да бъде безопасен продукт – фитоестрогените нямат хранителни свойства, не влияят върху телесното тегло, а организмът на жената ги усвоявя правилно, без да има странични ефекти.

 

Допълнителната полза от приема на Даколен е, че съставките му регулират менструалния цикъл, облекчават симптомите на менопаузата, способстват за поддържане на добро ниво на холестерола и имат положително влияние върху минералната плътност на костите.

 

Започнете своята програма с Даколен оттук.

 

*Данни от независимото проучване сред аптечната мрежа на IMS Health за 2012/13 г.

** Данни на онлайн допитване сред 767 жени на възраст , м. март 2013 г.