По време на сън всички процеси за обновяване на клетките се задействат и възстановяването на кожата е много по-бързо, отколкото през деня, показват редица изследвания. 

 
Затова е важно да изберем подходящ продукт, който да защитава и подпомага активното регенериране на кожата през нощта. 
 
Нов възстановяващ нощен крем NIVEA Visage Pure & Natural се грижи за кожата по време на сън, като я предпазва от вредните влияния, на които е подложена през деня. 
 
Кремът е комбинация между органично арганово масло и алое вера, не съдържа силикон, парабени, оцветители или минерални масла. Натуралните съставки подхранват кожата и се грижат за нейната мекота и блясък.
 
Аргановото масло е богато на витамин E, който е известен с антиоксидантното си и възстановяващо кожата действие. Съставката придава на маслото противовъзпалителни свойства, което обяснява полезният му ефект при кожни проблеми, като екземи, лишеи, акне, псориазис и изгаряния.
 
Аргановото масло има свойството да неутрализира свободните радикали и предпазва съединителната тъкан от изменения, не само заради наличието на витамин Е, но и заради съдържанието на антираковото вещество – скотенол.
 
Органичното алое вера помага за интензивно хидратиране на кожата, подобрява бариерната й функция и я предпазва от дехидратация в продължение на 24 часа. Това допринася за по-гладка, отпочинала и защитена през целия ден кожа.