Лаборатория Forte Pharma и Oenobiol предоставят общо 5 подаръка на почитателите на страницата на Puls.bg в социалната мрежа Facebook.


 

Играта стартира днес, на 17 декември. Наградите ще се определят чрез томбола. Условията за участие в томболата са само две: първо, да сте почитател на страницата на Puls.bg във Facebook и второ, да отговорите на въпрос под снимката на съответния продукт, към който проявявате интерес, на страницата на Puls.bg във Facebook, т.е. за наградите ще се съревновават само отговорилите на въпросите почитатели. Имената на петимата печеливши ще се изтеглят и обявят на 27 декември


 

 

 

 

Forte Pharma осигурява 2 продукта като награда за участие в играта ни:

 

 

 


 

 

ENERGIE PROBIOTIQUES
Енерджи пробиотици съдържа 30 таблетки, които стимулират естествената защита на организма срещу заболявания като ободрява и осигурява 100% от препоръчителния дневен прием на витамини B, A, D, E, K. Съдържа комплекс от 4 пробиотици, 1 пребиотик и 11 витамини.
Добавката може да се приема дори от деца над 8 години. Стимулира естествените защитни сили чрез балансиране и подсилване на чревната флора. Ефектът се дължи на съдържащите се пробиотици. Това са полезни бактерии, които са естествена част от чревната ни флора, които се борят срещу патогенните бактерии в червата. Пробиотиците представляват съществена част от цялостната имунната защита на организма. Всяка капсула съдържа 3 млрд. жизнени клетки към момента на производство от пробиотици: L.acidophilus, L.casei,  L.lactis, B.Longum.
Дейността на пробиотиците се гарантира от наличието на пребиотиците. Ето защо Forte Pharma включват тези хранителни фибри. Всяка капсула съдържа инулин (цикория).
Хранителната добавка осигурява и цялостно енергизиране благодарение на комплекс от 11 витамина.

 

 

 

 

Oenobiol предоставя 3 продукта като награда за участие в играта:

 

 

 


OENOBIOL® Anti-Chute
Предоставя иновативна грижа за косата отвътре.

Всеки ден губим средно 50-100 косъма. Това е част от нормалния им цикъл на живот. Това крехко равновесие обаче може лесно да бъде нарушено, дори в рамките на балансирано и здравословно хранене. Стресът, смените на сезоните, умората или твърде ограничаващата диета за отслабване силно нарушават естествения цикъл на възпроизвеждане на косъма и косата губи своята жизненост, блясък и започва да пада.
Oenobiol Capillaire Anti-Chute осигурява необходимите вещества директно на луковицата на косъма, за да може цялостто да се запази косата гъста, тонизирана и блестяща с повече обем. Добавката се грижи за постоянния растеж, ограничава максимално и спира косопада.
Действието на Oenobiol Capillaire Anti-Chute се дължи на активното вещество от натурален растилен произход, 5-alpha-rеductol®, което има свойството да понижава активността на ензима, причиняващ косопада. Както и на витамините от група B, които стимулират възобновяването на клетките на космения фоликул и традиционно се използват в терапията на косопада, независимо какви са причините за появата му.

 

 


OENOBIOL® Cellu-reducteur
Хранителна добавка с антицелулитно действие. Тя се базира на съдържащата се комбинация от екстракти от червени плодове с дрениращи свойства и активни съставки от растителен произход с липоредуциращо действие, които атакуват целулита, като намаляват отлагането на мастните натрупвания в мастните клетки и ограничават задържането на течности. Действието е научно-доказано. Достатъчни са 8 седмици, за да стане кожата, видимо стегната и гладка.

 

 


OENOBIOL®  Продукт за плосък корем
Това е продукт предназначен за жени над 45 години, който се грижи да запази красотата на тялото дори в годините на менопаузата, когато фигурата се променя. Успешната двукомпонентна комбинация от лигнани и екстракт от картам, атакува липидите, което видимо се отразява в редуциране на натрупаните по корема мазнини още на 6-та седмица. За 12 седмици талията на жената без усилия се намалява с 2,2 см, а при някои редуцирането стига до 5 см, което се равнява на 2 размера по-малко облекло.