Спортът и здравето са две теми, които вървят ръка за ръка. Местата за спорт привличат все повече българи, а здравословните продукти се радват на нарастваща популярност.

Кои са новите тенденции и продукти на българския пазар? Отговор ще даде изложението Sofia Sport & Healthy Life 2015. То се организира от Виа Експо в периода 15-17 октомври в НДК с институционалната подкрепа на Столична община (Европейска столица на спорта за 2018 г.). Целта на изявата е да създаде бизнес платформа за контакти между производители, вносители и търговци, както и да повиши вниманието на крайните потребители и да насърчи тяхната здравословна промяна.

Sofia Sport & Healthy Life 2015 обхваща направленията био- и натурална козметика, храни, холистично здраве и др.

Сред продуктовите презентации ще могат да се видят хранителни добавки, извлечени от природата, продукт с колаген за здраве и красота, програми за отслабване и лечебно хранене. Ще бъде показан иновативен продукт, базиран на дерматоглификата (изучаване на папиларните изображения), който изследва индивидуалните характеристики и заложби по отношение на избор на спорт, предразположение към заболявания и др. Надвяваме се ефективното лечение с плазма да предизвика интерес сред посетителите на изложението.

Наред с традиционните стоки: оборудване за фитнес зали и стадиони, детски градини, съоръжения за рехабилитация, ще бъдат представени обувки, облекла, топки, раници и чанти на японски и американски бранд. За да упражняваме екстремни спортове, се нуждаем от специална екипировка, която ще бъде сред експонатите на изложението.

NEWS_MORE_BOXЗа максимален комфорт по време на спортните активности се „грижат“ продукти като високотехнологични стелки, ортези, възглавнички за нормализиране на рH баланса, изотонични напитки за хидратация и повишаване на издръжливостта. Те също намират своето място на събитието. Всичко това ще може да се види на изложението и даже повече...

Испанска фирма-производител на спортни настилки търси дистрибутор за България, а австрийска компания ще популяризира система за хотелски резервации и за закупуване на карти за ски съоръжения. На Sofia Sport & Healthy Life 2015 може да се научи и това.

За повече информация: www.viaexpo.com