Компанията за здравословен начин на живот Fine Line предстои да отвoри нов офис в Женева до края на тази година. Бизнес моделът и каузата ще бъдат адаптирани за пазара. 

 
Според предварителните проучвания на място съществува благоприятна среда и нагласа на жителите на Женева за развитието на този тип услуги. 
 
Fine Line съчетава различни практики за здравословен начин на живот – балансирано хранене, движение, естетична дерматология, психологическа помощ, лайфстайл консултации и всичко необходимо за комфорта, спокойствието и самочувствието на съвременния динамичен човек. Като начало, Fine Line ще заложи на храненето, като основа на цялостната бизнес-концепция.
 
„В Швейцария също ще работим за каузата на Fine Line – да популяризираме здравословния начин на живот като покажем кое е полезно и същевременно – приятно.“, споделя Гергана Вълова, визионер компанията.
 
Мисията на Fine Line е да насърчава съвременните работещи хора към здравословен начин на живот. Собствениците на компанията са убедени, че в процеса на печелене на пари, динамичните българи забравят да живеят пълноценно. 
 
Специалисти на компанията водят и рубрика за фитнес в Puls.bg.