Дни на донорството отново ще съберат около живото коледно дръвче на Надеждата общия стремеж за сбъдването на най-красивата мечта за дете.

 

На 12-ти,13-ти и 14-ти декември по покана на болница "Надежда", съвместно с фондации "Майки за донорство" и "Искам бебе", ще се проведе вече станалата традиция инициатива. Това съобщиха от лечебното заведение.


 

Живото коледно дърво на Надeждата ще озари кътче от болницата, където всеки може да изрази подкрепата и благодарността си към донорите на репродуктивен материал.

 

Желаещите да се включат в кампанията могат да оставят коледна играчка на елхата в знак на подкрепа или да надпишат анонимна картичка с пожелание и благодарност към хората, дарили частица щастие на някого.

 

В дните на донорството болница "Надежда" ще подкрепи своите пациенти, които се нуждаят от ин витро процедура с донорски репродуктивен материал. Четири безплатни ин витро процедури с донорска яйцеклетка ще бъдат дарени на двойки, насочени по медицински показатели към донорска програма.

NEWS_MORE_BOX

 

Изискване към кандидатите е да са пациенти на болница "Надежда" и да подадат лично своите заявления за участие в дните 12-ти,13-ти и 14-ти декември с пациентския си номер. Жребият, който ще определи печелившите, ще бъде изтеглен на 14-ти декември в 12:00 ч.

 

Всички, които се интересуват от темата "Донорство на репродуктивен материал" биха могли да получат допълнителна информация за това, кой и как може да бъде донор.

 

Тези от тях, които вече са взели своето информирано решение, могат да направят безплатни прегледи и изследвания при нашите репродуктивни специалисти през трите дни на инициативата.

 

Заедно с това срещата ще бъде съпътствана с много добро настроение, с детски кът със забавления, коледни приказки, лакомства и много красиви изненади за всички посетители.

 

На 20 декември „Надежда“ ще отвори врати за още една инициатива, която е продължение от успешната и вдъхновяваща "Нощ на театрите".

 

„Надежда посреща Изкуството“ - нашата идея да бъдем нестандартна сцена за красотата на театъра продължава. На 20 декември от 20:00 ч. при в лечебното заведение гостува постановката „Нирвана“ с участието на Ирмена Чичикова и Христо Бонин.