Детски хирург от УМБАЛ Бургас ще преглежда безплатно през целия месец юни. Консултациите на д-р Евгени Бенчев по случай Деня на детето ще се провеждат всяка сряда през месеца в медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“.  
 
Родителите, които искат да се възползват от възможността, трябва да си запазят предварително час на  0879 545082 и 056 816454 (във вренемето от 11.00 до 13.00 ч.) 
 
Д-р Бенчев има опит в цялата сфера на общата детска хирургия, включваща деца от 0 до 18 години, както и в овладяването на специфични състояния при момчетата – хидроцеле и крипторхизъм. Родителите на малчуганите могат да се консултират с него и за слабинни и пъпни хернии, които често се появяват при новородени и малки деца. 
 
Д-р Евгени Бенчев идва в Бургас от Великобритания, където е работил в последните 7 години. Член е на Кралското хирургическо дружество на Великобритания. Опитът му с всички видове хирургични състояния при децата е солиден. Той е вторият такъв специалист в морския град, работи едновременно в УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“. 
 
NEWS_MORE_BOX
 
По-рано от изпълнителният директор на УМБАЛ Бургас- д-р Мирослав Обрейков обяви, че ще дава безплатни консултации на пациенти два пъти седмично. Те се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 12:00ч. до 14:00 ч. в медицинския център на болницата – „Св. Николай Чудотворец”.