Поредно дарение на нов, модерен кувьоз направи писателката Десислава Николова. Месец след като изненада с транспортен кувьоз екипа на Многопрофилна болница за активно лечение „Иван Рилски“ в Горна Оряховица, Николова ще оборудва с нова апаратура и общинската болница „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев.


Новият кувьоз е на стойност 14 116 лева - пари, които Десислава Николова успява да събере от реализираните продажби на книгата й „Щастлива и красива бременност като моята”, както и от дарения на българи от страната и чужбина. 


Само през изминалата 2018-та година младата авторка е реализирала продажби на над 2 300 книги, а събраните средства от кампанията надвишават 40 000 лева. През 2017 година Николова и други благодетели даряват кувьоз на болницата в Червен бряг, с което бележат първия успех на благотворителна кампания „Десислава Николова-Подари щастие”. В книгата си „Щастлива и красива бременност като моята” тя споделя своите приятни емоции по време на деветте месеца в очакване на първото си дете.В своята страница в социалната мрежа пък младата писателка припомня, че с всяка закупена книга, читателите допринасят за подобряването на средата в неонатологични отделения в страната, работещи с остаряла апаратура. Това е и най-честата причина за висок риск от непълноценно развитие и трайни увреждания при недоносените бебета. Повече информация за благородната инициатива може да се открие на страницата на Десисислава Николова – Подари щастие във Фейсбук. 


В края на 2018 г. освен дарението на Десислава Николова за болницата в Горна Оряховица и бургаско семейство дари нов, модерен кувьоз на отделението по неонатология на УМБАЛ Бургас. Поводът беше 20-я рожден ден на сина им. Междувременно инициативата „Капачки за бъдеще“ продължава своята дарителска мисия. С помощта на доброволци организаторите съставиха пълен списък на неонатологичните отделения в страната със спешна нужда от нови и модерни кувьози. Благотворителните сметки и пунктовете за дарение на капачки са посочени във Фейсбук групата „Капачки за бъдеще“.