От 3 до 13 октомври УМБАЛ „Света Анна“ провежда кампания за профилактика на заболяванията в областта на устната кухина, лицето и шията, в която възрастни и деца над 12 години се преглеждат напълно безплатно.


Кампанията на клиниката по лицево-челюстна хирургия и отоларингология е насочена към установяване, превенция, проследяване и лечение на зъбно-челюстни деформации, ретинирани и полуретинирани зъби, доброкачествени и злокачествени туморни заболявания на устата, лицето и шията, кожни образувания в областта на лицето и шията и дефекти в областта на лицето.


Прегледите ще се осъществяват в делнични дни от 8.00 до 16.00 ч. от д-р Константин Димов и екипа на Клиника в кабинет 25, база Изток, на университетската болница. Необходимо е предварително записване на тел. 0879885243.


 

От болницата обръщат внимание, че прегледите и консултациите в рамките на кампанията са напълно безплатни. За прегледа и консултациите на пациентите е необходимо да се носи съпътстваща медицинска документация и задължително актуални – не по-стари от 1 месец, образни изследвания: зъбни снимки, панорамни снимки, компютърната томография и др.