Няма какво да се лъжем – всички празници за нас, българите, са свързани с доста хапване и пийване. Всеки път се заричаме как този път няма да бъде същото, как няма да преяждаме и няма да прекарваме часове наред, седнали около масата. 
 
Но и този път едва ли ще бъде по-различно. Коледа и почивните дни наближават, голямото ядене също.  
 
Седим, хапваме и пийваме, пъшкаме и охкаме, но как да устоим на изобилието на празничната трапеза! Основно прекарваме времето си или в седнало, или в легнало положение и сякаш забравяме да се движим. И така дни наред. 
 
Всичко това неизбежно ще доведе до подут корем, запек, стомашен дискомфорт и усещане за тежест. И заради липсата на движение и прекомерните количества храна след няколко дни ще установим, че сме с един корем напред.
 
Подутият, запечен стомах, е основна причина и за появата на лош дъх, хемороиди, безсъние и лошо настроение, умора, кожни възпаления и др. 
 
За да се чувствате леки, подвижни и енергични по време на коледните празници, трябва да се подсигурите срещу запека, подуването на корема и натрупването на токсини в тялото! 
 
Най-подходящи в случая са очистителните, естествени средства, без съдържание на сена. Такъв продукт е и Натуралакс 3 - върхово фитотерапевтично постижение, помогнало на толкова много хора да подобрят здравето си! 
 
Натуралакс 3 е напълно безопасен и високо ефективен растителен лаксатив, без добавена сена! Съставът на продукта е 100% натурален и включва стандартизиран екстракти от алое вера, джинджифил, американски орех, копър, малина, зърнастец и мента с гарантиран произход!
 
Натуралакс 3 притежава безболезнено, меко и бързо действие. Разнообразният състав на продукта спомага за активизирането на естествените движения на червата по един също толкова естествен начин! 
NEWS_MORE_BOX
 
 
Натуралният лаксатив Натуралакс 3 ефикасно противодейства на хроничен запек, остър запек, подуване на корема, хемороиди, метеоризъм, колики. Приемът му не предизвиква дискомфорт, болка и други нежелани странични ефекти. Не съдържа химически съставки и вредни вещества!
 
Чувствай се лек като перце и не позволявай на токсините да окупират тялото ти!
 
Натуралакс 3 е продукт на американската компания Nature’s Way, която предлага повече от 500 природни продукта с доказано качество, безопасност и ефективност.
 
Натуралакс 3 можете да откриете в аптечната мрежа или да го поръчате от тук.