Инфекциите на уринарния тракт са широко разпространен проблем, особено сред жените. Дамите са по-предразположени към тези проблеми, понеже при тях пикочният канал е по-къс и по-широк, което позволява на патогените от външната среда лесно да попаднат в него. Ако болестотворните бактерии достигнат пикочния мехур, се развива цистит – най-често срещаната уроинфекция сред жените. При достигането им до бъбреците се развива пиелонефрит – възпалително заболяване на съединителната тъкан и легенчетата на бъбреците.

 

Пропуските в хода на терапията (късно предприемане на необходимите мерки, непълно излекуване, неправилно лечение, безконтролен прием на антибиотици) предизвикват хронифициране на уроинфекцията и усложнения.


 

Все повече специалисти започват да препоръчват задължителните медикаменти да се комбинират с подходящи натурални продукти. Ако инфекцията е хронична, би било добре природните средства да се приемат по-дълго време с цел превенция и намаляване на риска от рецидиви.

 

Nature’s Way предлага дългосрочна защита срещу уроинфекциите! Американската компания Nature’s Way - лидер в индустрията на натурални продукти, предоставя ефективни решения срещу инфекциите на уринарния тракт и техните усложнения.

 

Портфолиото на Nature’s Way включва три страхотни продукта за поддържане на уринарния тракт - CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder). Тези изцяло естествени препарати имат надеждни профилактични и терапевтични ефекти по отношение на различни уринарни проблеми.

 

CranRx® Червена боровинка 500 mg x 30 V-капсули. Надеждна профилактика!

 

Съдържа патентован, високо концентриран екстракт от плодчета на червена боровинка. Той се отличава с оптимална степен на абсорбция и висока бионаличност в прицелните тъкани. Сандартизиран е до проантоцианидини (PAC) – активните компоненти в червената боровинка, на които тя дължи антиадхезивните си ефекти по отношение на E. Coli и други патогени.

 

Проантоцианидините не позволяват прикрепянето на болестотворните бактерии към урогениталната лигавица и ускоряват възстановяването при вече налична инфекция. Екстрактът в CranRx® е извлечен от превъзходния сорт червена боровинка Early Black, известен с високото си съдържание на проантоцианидини. Екстрактите от Early Black са изключително ефективни срещу Escherichia coli – бактерията, която провокира цистит и уретрит в над 80% от случаите.

 

Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) x 100 V-капсули. С отличен ефект срещу уретрит и цистит!

 

Източник на екстракти от няколко билки: червена боровинка (има антиадхезивни свойства), лепка (има антимикробни свойства), царевична свила (има диуретични свойства), глухарче (има антиоксидантни свойства), ружа (има противовъзпалителни свойства) и хидрастис (има миорелаксиращи и диуретични свойства). Продуктът подпомага извеждането на болестотворните организми от уринарния тракт и облекчава неприятните симптоми на парене, сърбеж, чести пориви за уриниране и др.

 

Уринари е балансиран диуретик, тъй като е източник на естествено срещащи се минерали. Благодарение на това продуктът компенсира загубата на тези важни вещества, до която се стига при изхвърлянето на течностите. Приемът на Уринари е много подходящ и при хипертония, за която е характерно задържането на течности в тъканите.

 

Кидни бладър (Kidney Bladder) x 100 V-капсули. За профилактика и терапия при възпаления на бъбреците и пикочния мехур.

 

Ефективен при пиелонефрит, песъчинки и камъни в бъбречното легенче, и често настъпващите при увреждане на лигавицата бактериални инфекции. Подсилва ефекта на антимикробните продукти, традиционно използвани в тези случаи. Всяка капсула съдържа екстракти от синя хвойна, бяла ружа, магданоз, мечо грозде, джинджифил, хидрастис и червена калина. 

 

Комбинацията от тези растения има мощни антисептични, противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Осигурява съществено облекчение на болката и дискомфорта, и намалява позивите за уриниране.

 

CranRx® Червена боровинка, Уринари с червена боровинка (Urinary With Cranberry) и Кидни бладър (Kidney Bladder) могат да се използват самостоятелно или заедно със задължителната терапия при различни урологични заболявания.

 

Официален вносител на Nature’s Way за България – Ревита ЕООД.