В края на зимните месеци много хора се чувстват изтощени, стават нервни и раздразнителни, срещат трудности с концентрацията, апетитът им се усилва. Това е само началото на т. нар. пролетна умора – често срещано състояние, което включва недостиг на енергия, замаяност и обща умора. Пролетната умора може да настъпи още в края на месец февруари и да продължи чак до края на април. 
 
Как да си върнете енергията и отново да бъдете жизнени? Доказано е, че мултивитамините са най-ефикасното средство при отслабена имунна система, физическо и емоционално изтощение, недостиг на хранителни вещества, безсъние, косопад и др. 
 
Синтетичните витамини са отживелица. Синтетичните витамини не притежават хранителна стойност и организмът не ги разпознава добре. За разлика от тях, т. нар. Whole food витамини съдържат вещества, извлечени от пресни, сурови храни. На опаковката на тези витамини обикновено присъства и самото обозначение “Whole food”, което подсказва наличието на жизненоважни елементи, естествено съдържащи се в храните. 
 

Алайв (Alive) желирани мултивитамини – презареждане от природата! 

 
Алайв желирани мултивитамини са единствените на българския пазар, с добавени натурални екстракти от плодове и зеленчуци. Те са част от разнообразната серия Alive! Whole Food Energizer и се предлагат в няколко разновидности: 
 
  • Алайв мултивитамини за възрастни – богата мултивитаминна формула с добавена смес от овощни плодове и градински зеленчуци.
  • Алайв калций + витамин D3 – много добър източник на калций, витамин D3 и екстракти от 26 плодове и зеленчуци. Подсладени с organic тапиока.
  • Алайв желирани мултивитамини за деца – изцяло натурални мултивитамини с добавена смес от 26 плодове и зеленчуци.
  • Алайв В-комплекс гъми – висококачествен източник на витамини от група В, витамин С и смес от овощни плодове и зеленчуци. За възрастни и деца над 12 години.
  • Алайв мултивитамини за мъже – за мъже до 50-годишна възраст, с добавена смес от 26 плодове и зеленчуци. Допълнително обогатени с витамини С, Е и В6, плюс хром, селен и ликопен.
  • Алайв мултивитамини за мъже 50+ - за мъже над 50-годишна възраст, с добавена смес от 26 плодове и зеленчуци. Допълнително обогатени с витамини Е, В6 и В12, плюс още повече селен, ликопен и лутеин.
  • Алайв мултивитамини за жени – за дами до 50-годишна възраст, с добавена смес от 26 плодове и зеленчуци и допълнително обогатени с витамините В6, биотин и D.
  • Алайв мултивитамини за жени 50+ - за дами над 50-годишна възраст, с добавена смес от 26 плодове и зеленчуци и допълнително обогатени с витамини В12 и D.
NEWS_MORE_BOX

 

 
Желирани мултивитамини Алайв отговарят на специфичните потребности на всяка възраст и пол. Те имат страхотен вкус и оставят усещането сякаш сдъвквате желиран бонбон... Затова бързо стават любими и на децата! Алайв желирани мултивитамини не съдържат пестициди, хербициди, глутен, соя, оцветители, консерванти, захар и др.! Подходящи са за вегетарианци и вегани. Само 1 желирана таблетка на ден е достатъчна, за да възвърнете необходимите нива на енергия. Alive действат непосредствено след приема, а усещането е просто невероятно! 
 
Алайв желирани мултивитамини са оригинални продукти на Nature’s Way - американската компания, чиито хранителни и диетични добавки са спечелили доверието на потребителите от цял свят. За повече информация: www.revita.bg