Водите ли твърде интензивен начин на живот? Смятате ли, че стресът Ви идва в повече? Често ли се чувствате уморени и напрегнати? Обикновено се храните нездравословно и с каквото Ви падне? Вие сте пушач? Всяко едно „Да” тук означава, че имате нужда от коренна промяна на някои свои навици... 
 
Установено е, че в над 90% от случаите перманентното усещане за умора и присъщите за него симптоми се дължат на недостиг на ценни хранителни вещества в организма. Стресът и лошото хранене са главните виновници за липсата на хранителни вещества. Тази липса обаче може да доведе до необратими последствия за здравето. 
 

Натуралните витамини като суперхрана!

 
Витамините с естествен произход са източник на вещества, извлечени от пресни, сурови храни, като плодове, растения и зеленчуци. Натуралните витамини са създадени от сурови храни, което много ги доближава до същинската храна. Натуралните витамини се обозначават с „Whole Food”, което идва да подскаже, че витамините съдържат всички жизнено важни елементи, открити и в храните. Натуралните витамини нямат нищо общо със синтетичните! Синтетичните витамини съдържат химични съединения, които не се срещат в природата. Те нямат хранителна стойност, не се усвояват добре и човешкият организъм не ги разпознава. Понякога те дори могат да бъдат токсични и опасни. 
 

Мултивитамини Alive – живителна енергия от природата! 

 
Alive мултивитамини са натурални витамини със съдържание на вещества, извлечени от  пресни, сурови растения, плодове и зеленчуци. Alive мултивитамини спадат към категорията “Whole Food” витамини, което е отбелязано и на опаковката им. 
 
Alive мултивитамини осигуряват всичко необходимо за нормалното функциониране на костите, дебелото черво, храносмилателната, нервната, сърдечно-съдовата системи, зрението и имунитета! Подобряват състоянието на кожата, косата и ноктите! Продуктът е източник на 26 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени растения, сред които спирулина и хлорела, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 органично отгледани гъби, повече от 40 антиоксиданти, както и омега-3, 6 и 9 мастни киселини.
 
Не съдържат оцветители, консерванти, захар и други изкуствени вещества! Всяка капсула от Алайв-суперхрана се абсорбира непосредствено след приема, разграждайки се за по-малко от 30 минути. За да усетите енергията веднага! Alive мултивитамини са продукт на компания Nature’s Way, USA – лидерът в индустрията на хранителни и диетични добавки.