Астрагал е растение, което произхожда от Китай и Монголия, и е една от топ билките в китайската народна медицина. Китайците вярват, че астрагалът балансира жизнената енергия Чи. Според китайската философия Чи (ци) е естествената енергия, която изпълва Вселената и присъства във всички живи организми и неживи обекти. Идеята е, че от хармонията на Чи зависи правилното развитие на човека и неговото здраве. 
 
Супер тоник за по-добър тонус. Астрагалът наистина е уникален адаптоген, който възстановява функционирането на всички органи и системи в тялото и значително помага за преодоляването на физическия и емоционален стрес. 
 
Коренът на растението съдържа множество биологично активни вещества с мощно лечебно действие. Той е източник на аминокиселини като GABA, Л-канаванин и др., тритерпенови сапонинни, флавоноиди, полизахариди, селен и много антиоксиданти, които предпазват клетките от окислително увреждане. 
 
От астрагала се извлича веществото циклоастрагенол, което познаваме още като ТАТ2. Според съвременните американски проучвания ТАТ2 оказва супер ефикасно действие в лечението на ХИВ – вирусът на СПИН, както и при други хронични болести. 
 
Екстрактът от астрагал е доказано средство за естествено подсилване на имунната защита и подобряване обмяната на веществата. Приемът му се препоръчва основно срещу хронична умора, обща слабост, простудни и грипни заболявания, анемия, сезонни алергии, сърдечносъдови и бъбречни проблеми, и др.
 
Всички тези свойства на астрагала, са доказани от науката и подробно документирани в световните медицински журнали.
 
Астрагал (корен) на Nature’s Way – продукт премиум клас, с мощно лечебно действие срещу умора, стрес и отслабен имунитет! Пречистеният екстракт на американската компания Nature’s Way е извлечен от корен на диворастящ астрагал от земите на Северен Китай и Монголия. 
 
Продуктът е страхотен източник на сапонини, полизахариди, флавоноиди, гликозиди и други ценни вещества. Притежава доказано противовирусно и антибактериално действие и ускорява оздравителните процеси след периоди на тежки и често повтарящи се настинки и/или грип. Подобрява състоянието на горните дихателни пътища. Това означава, че приемът на Астрагал (корен) би бил много полезен за хората, податливи към чести сезонни боледувания и отслабена имунна система. 
 
Как действа чистият екстракт от корен на астрагал на Nature’s Way
  • Увеличава жизнеността и енергията и въздейства супер ободряващо.
  • Ускорява оздравителните процеси при различни заболявания, особено настинка или грип.
  • Намалява риска от инфекции на горните дихателни пътища.
  • Тонизира и ускорява обмяната на веществата.
  • Укрепва сърдечносъдовата система, понижава кръвното налягане и намалява нивата на „лошия” холестерол.
  • Възстановява нормалното функциониране на надбъбречните жлези и по този начин помага на организма да се справи със стреса и да се адаптира към всяка среда.
NEWS_MORE_BOX

 

  • При диабет понижава нивата на кръвната захар.
  • Изтощение и липса на апетит, дължащи се на химиотерапия.
  • При сезонни алергии редуцира симптомите на алергичен ринит.
 
Nature’s Way е най-големият американски производител на хранителни и диетични продукти. Процесите на производство, които използва компанията, отговарят на стандарта GMP за добри производствени практики!
 
Официален дистрибутор на продуктите на Nature’s Way е фирма Ревита ООД
За повече информация: www.revita.bg и телефон 02/9530583