Наистина ли се заблуждавате, че обичайните козметични средства могат да направят за кожата ви онова, на което нутрикозметиката е способна? Все още ли вярвате, че скъпите анти ейдж кремове, лосиони и серуми ще ви предпазят от процесите на кожно стареене? Съвременните дерматологични практики показват, че начинът на хранене има огромно въздействие върху кожата. По същата логика, природните продукти за красота, приемащи се през устата, демонстрират далеч по-голяма ефикасност от козметичните препарати за външна употреба. При това положение, съвсем не е учудващо, че козметиката под формата на тубички и флакончета, съвсем скоро ще отстъпи място на бъдещето, наречено „нутрикозметика“. 
 
Нутрикозметичните средства са природни продукти с изцяло натурален състав. Те съдържат комбинации от хранителни вещества и антиоксиданти с превантивен или лечебен върху кожата, косата и/или ноктите ефект. Видът и здравето на кожата се влияят от множество фактори, като замърсена околна среда, нецелесъобразен начин на живот и лошо хранене, наследственост, хормонални промени и др. 
 
Процесът на кожно стареене е необратим, но въпреки това с помощта на нутрикозметиката, може да бъде контролиран. Една от най-обещаващите съставки на пазара на нутрикозметиката е колагенът. Той предлага страхотни перспективи в поддържането на младата и здрава кожа. Препоръчва се допълнителният прием на колаген да започне след навършване на 25 годишна възраст, тъй като тогава синтезът му в тялото започва да намалява. Тази превенция може да изиграе огромна роля в запазването на кожата в много добро състояние. Приемът на колаген може да се започне и в по-късна възраст – с цел заличаване на вече съществуващи дълбоки бръчки и връщане нормалния вид на кожата. 
 

Хидраплениш: добре дошли в отбора на най-добрите!

 
Хидраплениш е продукт със съдържание на хидролизиран колаген, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Формулата на Хидраплениш - BioCell колаген ®, е подкрепена с категорични данни за безопасност и ефективност. Благодарение на патентованата BioCell Collagen TM технология, никой друг продукт, със съдържание на колаген и хиалуронова киселина, не би могъл да се сравни с Хидраплениш
NEWS_MORE_BOX
 
 
Хидраплениш се отличава с висока бионаличност и прецизен молекулярен състав, усвояващ се на 100%. Действието на Хидраплениш е оценено в рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания, проведени в съответствие с добрата клинична практика. Резултатите от тях показват, че приемът на Хидраплениш води до значителни подобрения в състоянието на кожата, косата и костите.
 
Клинично доказано е, че приемът от 1000 mg BioCell колаген® дневно в продължение на 12 седмици, води до значително редуциране на бръчките и фините линии. Кожата бива хидратирана в дълбочина. Свежестта и руменината са трайно възвърнати. Хидраплениш е продукт на американската марка Nature’s Way – лидерът в индустрията на хранителни и диетични продукти за здравето.