Днес проблемите с ерекцията при мъжа се разрешават безотказно. Благодарение на съвременните методи за нехирургично и неапаратно лечение всеки мъж може да постигне ерекция независимо от корените на проблема. Еректилната дисфункция е обратима стига да се потърси опитен уролог.

Проблемите, свързани с ниското качество на сексуалните контакти (импотентност, преждевременна еякулация, слаба ерекция) реално не застрашават физическото здраве, но причиняват сериозен психологически дискомфорт. Мъжете, които се чувстват непълноценни в леглото, изпитват тревожност, депресия, неудовлетвореност, ниско самочувствие и раздразнителност.

Влошаването на честотата и качеството на интимните контакти дава негативно отражение върху качеството на живот както на самия мъж, така и на партньорката му.

Професионалният опит на екипа на Он клиник гарантира на пациентите индивидуален подход към причините за еректилните проблеми и безотказно неапаратно решение.

Пълноценен и задоволяващ сексуален акт е възможен на всяка възраст при всеки мъж. Подходите, които използваме са ефективни, стимулират успешно кръвоснабдяването в таза и половия член и подобряват значително възможностите на мъжа за ерекция. Нещо повече – осигуряват стабилна, дълготрайна твърдост на пениса и са предпоставка за удовлетворяващ и двамата партньори интимен контакт.

NEWS_MORE_BOXЕрекция може да се получи в резултат на работата на нервната система и на кръвоносните съдове (артерии и вени) при наличност на определени нива на хормоните. Нарушение във функционирането на някоя от системите може да попречи на мъжа да извърши сексуален контакт. Затова е от ключово значение към смущенията да се подходи с необходимата сериозност, професионализъм и познания.

Дългогодишната практика на специалистите от Он клиник с пациенти, които са изпитвали еректилни проблеми, ни дава преимуществото да приложим с успех доказани методи от съвременната сексуална медицина, без да се налагат апаратни или хирургични намеси.

Защо да избереш Он клиник?

  • Международна, престижна верига от клиники с над 140 филиала по целия свят;
  • Огромен клиничен опит, над 2 милиона пациенти;
  • Безспорно високо качество и реално приложение на най-съвременните медицински методи.


През февруари, като месец на любовта, Он клиник подарява - 20% отстъпка от лечението!

За повече информация: onclinic-bg.com
 


Запиши час на тел:

0700 1 19 19
0885 488 088