Кои са признаците на отслабена имунна система? Честото боледуване несъмнено е един от тях. Но дефицит на защитни сили са и далеч по-безобизна на вид признаци като честото изпитване на физическа и психическа умора, възпаление и кървящи венци, напълняване. Като добавим подутите лимфни възли, настинки, инфекции на гърлото и чувствителност към замърсявания, е добре да се запитаме какво следва да променим и осигурим на организма си нужното внимание. Същото се отнася и при недоимъчното или бедно на полезни хранителни вещества хранене. В момента сме двойно натоварени – неясно кога заради мерките срещу разпространение на коронавирусната инфекция излезнахме от зимата, удължи се някак преходът между сезоните, затворихме се, възможно е храненето ни да е станало еднообразно и изведнъж попаднахе на полените във въздуха... Организмът ни със сигурност тази година няма да се адаптира с естествения си ритъм на нормалните годишни промени.


Какво можем да направим? Природата отново може да ни дойде на помощ, с нейните силни в определени направления натурални източници, моделиращи и стимулиращи имунитета ни. Неговата сила ни е необходима – защото коронавирусът не е изчезнал от пространството, защото ни предстоят обичайните летни настинки и още неприятни стомашно-чревни инфекции.


Комбинацията от котешки нокът, ревератрол, астрагалус и лактоферин осигурява силна антиоксидантна защита, имуномоделиращи свойства, подкрепа на дихателните пътища. Освен това комбинацията подкрепя дихателните пътища, когато сухият въздух дразни, потиска възпаленията и проявява антивирусна активност, бактериостатични и бактерицидни характеристики. Кобминацията подпомага специализираните имунни клетки и трайно възстановява защитните сили. Това добринася за придобиването на жизненост, адаптивност и устойчивост при динамичен ритъм на живот. 


 

Подходящи хранителни добавки за целта можете да намерите в аптека Puls.bg