Есента е вече тук, но приятно придружена от слънчево настроение и топло време. Свежите емоции и желания за планове и пътувания също продължават, а с тях и необходимостта от повече налични парични средства. Сега е и времето да приключим с всякакви ремонтни дейности, да подготвим отоплението вкъщи, както и личния автомобил за предстоящите зимни условия. Да освежим и сменим гардероба си, както и да започнем с плановете и резервациите за многото предстоящи празници. Идват едни от най-светлите именни дни, коледни и новогодишни празници, фирмени и семейни празненства. С тях и желанието ни да зарадваме близки и роднини, деца и приятели с мечтаните подаръци. А защо и да не си организираме едно страхотно пътуване или голямо приятелско събиране, сега е и най-изгодно да се възползваме от отстъпките при ранни резервации.

 

Тези от вас, които имат ученици, знаят колко разходи и сметки съпътстват всяка нова учебна година, в това число: допълнителни учебни курсове, зелени училища, екипировки, екскурзии и други. А кой родител не иска да вижда радостта в очите на децата си и да им осигури и най-доброто образование? Но за съжаление, много пъти семейният бюджет не стига, и по-специално през зимния сезон, когато и сметките на всяко семейство рязко се покачват.


 

С цел да подпомогне личния и семеен бюджет, и да посрещнете предстоящите разходи с усмивка, CITYCASH реши да удължи промоционалната си кампания „Кредит вземи и КЕШ спечели!“ до 31-ви декември. И сега теглейки бърз потребителски заем CITYCASH може да постигнете не само така необходимия финансов баланс и да си набавите липсващите средства, но и да си спечелите пари в брой.


Всекидневни парични награди от CITYCASH

Всички нови за финансовото дружество клиенти, сключили договор за паричен заем CITYCASH до 31-ви декември, участват в изтеглянето на всекидневни КЕШ награди, организирани чрез томбола. Ежедневно трима късметлии печелят по 50 лв., а в извънредно теглене вече бяха изтеглени и трима щастливци, които си спечелиха по 100, 500 и 1000 лв. Сити Кеш готви още вълнуващи изненади за своите клиенти и скоро ще анонсира и нови парични награди, по случай идващите коледни и новогодишни празници, за да се погрижи за доброто настроение на клиентите си.

 

Всички печеливши се обявяват ежедневно на фейсбук страницата на Сити Кеш, както и сайта на компанията. Много от тях вече дадоха израз на своята радост от получената парична награда, като някои споделиха, че с нея ще подпомогнат семейния бюджет, а други, че ще се почерпят с близки и приятели за здраве и позитивни емоции. Не малко планират и да купят подарък изненада за най-малките членове на тяхното семейство или половинка. Всички те, добавиха и че са останали много доволни от ползвания бърз заем на вноски, като добро и бързо решение при спешна нужда от пари. Най-голямо впечатление им е направило улеснената процедура за кандидатстване и бързото одобрение. Не случайно и затова са склонни да препоръчват Сити Кеш на роднини и приятели, както и повторно да ползват услугите на кредитната институция. С някои от късметлиите може да се срещнете и в последните телевизионни реклами на CITYCASH, които се въртят в национален ефир, както и на корпоративната фейсбук страница.

Всеки може да се възползва от промоцията до края на годината и да стане един от щастливите печеливши, с подарък свежи пари, които да похарчи според индивидуалните си желания. Не забравяйте и да следите всички новости и актуални новини и на сайта на компанията www.citycash.bg, както и да кандидатствате онлайн по всяко време, когато ви потрябва бърз заем.

 

С продуктовото портфолио на Сити Кеш получавате редица предимства:

  • Бързи потребителски кредити от 200 до 3000 лева
  • Одобрение до 20 минути
  • Бързина и качество
  • Близост и персонално отношение
  • Над 100 работещи офиса в цялата страна
  • 2000 висококвалифицирани служители

 

CITYCASH – Пари за всеки, а сега и всеки ден КЕШ награди!