Знойните горещи дни вече са на привършване, но все още навън е топло и ни се хапва нещо свежо и разхлаждащо. Сладолед, нали? 
През лятото той представлява почти непреодолимо изкушение, дори за хората, които не са любители на сладките храни. Със своя нежен и свеж вкус, лакомството освежава и дарява небцето с несравнима наслада.
 
Този леден и неподражаем десерт е предпочитан от малки и големи. Вариациите му са толкова много, че изпробването на всички видове на пазара сигурно би отнело месеци. В сладоледената индустрия са познати стотици разновидности, но един от най-популярните е сладоледът на клечка, като „Ескимо“ например.
 
„Ескимо“ бе основен символ на това, че лятото е тук и е време за нови детски щуротии! А лято без сладолед бе просто немислимо. Немислимо е и сега! И дори сега масово хората да преследват покемони по улицата, сладоледът на клечка продължава да е сред любимите десерти.
 
Какво по-хубаво, леко и вкусно за жегата от похапването на сладолед, едно от любимите лакомства на поколения българи?! 
Набавете си хлад и свежест в менюто! Апетитното ни предложение включва изкусително лакомство, което изкушава с разнообразни вкусове на мента, тирамису, шоколад и ванилия. Именно в съставките на „Ескимо“ се крие и магията на свежестта и прохлада! 
NEWS_MORE_BOX
 
 
А като имаме предвид, че сладоледът стимулира отделянето на серотонин в организма - веществото, което повишава настроението, освежава на мига и предизвиква усмивка на лицето, то краят на лятото не бива да ни спира да продължаваме с кулинарния маратон, отдавайки се на прекрасния ледено освежаващ десерт – „Ескимо“!
 
Огладняхте ли за сладолед? Време е!