Без съмнение всеки сезон има свои отличителни черти, символи, които го различават от останалите три. Така е и с есента, която ни обгръща с приятна прохлада, с дълбоки цветове, но и с аромат на печена тиква - ухание, познато от детството, устояло на времето и промените в средата.

 

Есента е време за равносметка. За търсене на отговори на разнообразни въпроси. Често редом до въпроса за смисъла на изминалата година стои и питането плод или зеленчук е тиквата и колко важен източник за поддържане на добро здраве е тя. Сещаме се за основната ѝ роля в разказа на Елин Пелин, за многобройните рецепти на баба, за актуалните фенери и разнообразните ѝ цветове и форми. Намираме я навсякъде – като компонент на гурме рецепти, като част от декорацията на модерния дом, а също и като съставка на природни продукти от богатото портфолио на Фитофарма.


 

Проучванията показват, че безценните ѝ свойства се крият най-вече в маслото от тиквено семе. За да си набавите необходимата доза от полезните вещества, ви препоръчваме да усъвършенствате кулинарните си умения, но и да се доверите на Простатил. Меките желатинови капсули са удобни за прием и са идеално допълнение към динамичния стил на живот.

 

Експертите уверяват, че Простатил е чудесен природен продукт, който можете да използвате, за да подобрите метаболизма и физиологичното здраве. Доказано е, че богатото съдържание на биологично полезни вещества в него допринася за подпомагане на мозъчната дейност при усилена умствена работа. Всичко това благодарение на съдържащите се в тиквеното семе линолова и олеинова киселини, ненаситени мастни киселини, които спомагат за поддържането на нормална концентрация на холестерол в кръвта. И фитостеролите - растителни стероиди, съдържащи се в маслото - подпомагат функцията на простатната жлеза и  уринарната система.

 

Значителни в Простатил са и количествата Витамин Е - мощен антиоксидант, допринасящ за защитата на клетките от оксидативен стрес. Идеална комбинация, осигуряваща лесен прием на всички полезни вещества, съдържащи се в есенното изкушение – тиквата.

 

Ненатрапчивият мек вкус и неизброимите полезни свойства превръщат тиквата в крайъгълен камък на здравословния хранителен режим. За подобряване на качествата ѝ и за още по-бърз резултат експертите препоръчват да се доверите на Простатил Макс. Съчетавайки маслото от тиквени семки с червена боровинка, коприва, соев лецитин и пчелен восък, Фитофарма ви поднася уникална комбинация, благодарение на която ще се радвате на добро здраве, без да сте зависими от промените в средата.