Лятото е изпълнено с много предизвикателства, пътувания и шумни вечер с приятели. В този наръчник ще откриете съвети как да се справите с някои от неприятните изненади, които крие летния сезон. Бъдете подготвени, за да се насладите пълноценно на дните за релакс.

Шуслеровите соли в аптечката за път
Шуслеровите соли са минерални соли, произведени на хомеопатичен принцип. Те са напълно безопасни и се дават на деца от нулева възраст. Солите са 12, като са номерирани за ваше удобство. На практика няма риск да сгрешите при приема им, или ако ги дадете на вашето дете. Те са естествена част от тялото и изграждат всяка клетка. Особено необходими са на път, когато сте далеч от личния си лекар и можете да спечелите ценно време за по-бързо възстановяване. Произвеждат с в Германия от най-голямата фирма за хомеопатични лекарства в Европа – Немския хомеопатичен съюз. У нас се продават без рецепта в аптеките.

Наръчникът има няколко раздела: Инциденти, Красота, Летни неразположения, С деца на път.

Раздел Красота

NEWS_MORE_BOX

 

Разширени вени


Високите температури предразполагат страдащите от разширени вени по-често да се оплакват от тежест и схващания на краката. Възможно е да се появят болка и сърбеж. Ето как можете да се справите с оплакванията с помощта на Шуслеровите соли:

  • Шуслерова сол №1, калциев флуорид, стяга венозните стени и подобрява храненето на кожата.
  • Шуслерова сол №4, калиев хлорид, заедно с Шуслерова сол №8, натриев хлорид, подпомага циркулацията на кръвта и правилното разпределение на течностите. По този начин се нормализира кръвното налягане, което е важно за здравето на венозните съдове.
  • Шуслерова сол №11, силицея, подобрява структурата на кожата и заздравява колагеновите влакна, които й осигуряват сила и еластичност, за да не се допуска разширяване на венозните съдове.


Прием: В комбинация четирите соли подобряват състоянието при разширени вени и предпазват от усложнения на проблема. Необходими са по 5 таблетки от всяка сол на ден, като програмата се прави 2 пъти през годината в продължение на 3 месеца.