Условия за ползване

Инвестор.БГ АД („Инвестор") ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

 

Моля прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157/ и допълнителните условия за използването на сайта Puls.bg намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.
 


Нашата мисия
Стремежът на авторите на сайта е да предоставят възможно най-изчерпателна и актуална информация за здравето и здравословния начин на живот. Въпреки това, информацията на този сайт не може по никакъв начин да замени консултацията с лекар.
 
Статиите и материалите имат информативен характер и не представляват специализирани научни трудове. Целта им е да дадат обща представа заболяванията, състоянията на организма, начините на лечение и диагностика и здравословния начин на живот.За сайта и самолечението
Самолечението и отлагането на консултация с лекар могат да имат тежки и дори фатални последици за здравето Ви. Сайтът не носи никаква отговрност за действия или бездействия продиктувани от публикуваната на него информация, съобщения и линкове.
 


Финансиране на сайта
Този сайт се финансира чрез продажба на реклами. За да получавате само пълноценна и достоверна информация, всички рекламни съобщения са ясно обозначени.

Рекламните карета (банери) са обозначени с надпис "Реклама" в горния десен или ляв ъгъл.

Рекламните статии са обозначени с надпис  "Платено съобщение" или "Препоръчан материал от партньор на Puls.bg" в началото на материала.

Текстовете, които не са обозначени като реклама не са повлияни от никакви допълнителни финансови интереси и са създадени единствено с цел да ви информират според познанията, съвестта и разбиранията на авторския колектив.


 
Поверителност
Някои услуги на сайта изискват регистрация. По време на тази доброволна регистрация е възможно да Ви бъде поискана лична информация. Личната информация може да включва имейл адрес, парола, пол, дата на раждане, интереси, хобита и други подобни.

Тази информация ни позволява да усъвършенстваме сайта и да го правим по удобeн и лесн за употреба от Вас – нашите потребители.

Също така, тази информация ще ни помогне да възстановим Вашите данни в случай на изгубена или забравена парола.

Анонимността на предоставената от Вас лична информация при регистрация, абониране за бюлетин или участие във форуми ще бъде гарантирана според етичните норми и изискванията регламентирани от Закона за защита на личните данни.

Предоставената от Вас лична информация не се споделя с никого извън сайта Puls.bg и няма да се продава или дава под наем на когото и да било без личното Ви съгласие за това. Предоставяне на информация може да стане в случай на поискване от съответните държавни органи, по определения от закона ред.

Във връзка с използването на услугите на сайта puls.bg ние обработваме лични данни при условията на Политиката за защита на личните данни, с която можете да се запознаете тук. Политиката е неразделна част от тези Условия.


Още от Женско здраве
Бактериална вагиноза

До 84% от жените с бактериална вагиноза нямат симптоми.

Всичко за взаимоотношенията с Лучия Таскова: БАР и взаимоотношения

Лицата с биполярно афективно разстройство също биха могли да...

Детският имунитет, често боледуване и антибиотици

Влияят ли антибиотиците върху имунитета?

ИСУЛ получава специална награда от Европейската Крон и колит организация

Клиниката е сред седемте най-активни центрове в цяла европа за...

Инфекция след колоноскопия

Какви са симптомите на инфекция след колоноскопия?