Условия за ползване

Инвестор.БГ АД („Инвестор") ви поздравява, че сте решили да използвате един от нашите сайтове.

 

Моля прочетете Универсалните условия за използването от Ваша страна на продуктите, софтуера, услугите и уебсайтовете от групата на Инвестор.БГ АД на http://ibg.bg/id-157/ и допълнителните условия за използването на сайта Puls.bg намиращи се на тази страница. Универсалните условия, заедно с допълнителните условия, представляват споразумение с правнообвързваща сила между Вас и Инвестор по отношение на използването на услугите от Ваша страна. Важно е да отделите време да ги прочетете внимателно.
 


Нашата мисия
Стремежът на авторите на сайта е да предоставят възможно най-изчерпателна и актуална информация за здравето и здравословния начин на живот. Въпреки това, информацията на този сайт не може по никакъв начин да замени консултацията с лекар.
 
Статиите и материалите имат информативен характер и не представляват специализирани научни трудове. Целта им е да дадат обща представа заболяванията, състоянията на организма, начините на лечение и диагностика и здравословния начин на живот.За сайта и самолечението
Самолечението и отлагането на консултация с лекар могат да имат тежки и дори фатални последици за здравето Ви. Сайтът не носи никаква отговрност за действия или бездействия продиктувани от публикуваната на него информация, съобщения и линкове.
 


Финансиране на сайта
Този сайт се финансира чрез продажба на реклами. За да получавате само пълноценна и достоверна информация, всички рекламни съобщения са ясно обозначени.

Рекламните карета (банери) са обозначени с надпис "Реклама" в горния десен или ляв ъгъл.

Рекламните статии са обозначени с надпис  "Платено съобщение" или "Препоръчан материал от партньор на Puls.bg" в началото на материала.

Текстовете, които не са обозначени като реклама не са повлияни от никакви допълнителни финансови интереси и са създадени единствено с цел да ви информират според познанията, съвестта и разбиранията на авторския колектив.


 
Поверителност
Някои услуги на сайта изискват регистрация. По време на тази доброволна регистрация е възможно да Ви бъде поискана лична информация. Личната информация може да включва имейл адрес, парола, пол, дата на раждане, интереси, хобита и други подобни.

Тази информация ни позволява да усъвършенстваме сайта и да го правим по удобeн и лесн за употреба от Вас – нашите потребители.

Също така, тази информация ще ни помогне да възстановим Вашите данни в случай на изгубена или забравена парола.

Анонимността на предоставената от Вас лична информация при регистрация, абониране за бюлетин или участие във форуми ще бъде гарантирана според етичните норми и изискванията регламентирани от Закона за защита на личните данни.

Предоставената от Вас лична информация не се споделя с никого извън сайта Puls.bg и няма да се продава или дава под наем на когото и да било без личното Ви съгласие за това. Предоставяне на информация може да стане в случай на поискване от съответните държавни органи, по определения от закона ред.

Във връзка с използването на услугите на сайта puls.bg ние обработваме лични данни при условията на Политиката за защита на личните данни, с която можете да се запознаете тук. Политиката е неразделна част от тези Условия.


Още от Детско здраве
Обструктивен бронхит или бронхиолит – какви са разликите?

Инфекциите на долни дихателни пътища са сериозен проблем при деца

Сертификатът за преболедували вече ще е валиден 1 година

Ще се издава сертификат след първа игла от двудозвите ваксини

Безплатна ваксинация срещу сезонния грип за хора навършили 65 години

Осигурени са 230 хил. противогрипни ваксини за възрастните хора

Разкриват нови пунктове за ваксинация

Най-голям е интересът към ваксината на Janssen

Как можем да получим „зелен сертификат“ за вход в заведенията за хранене и развлечения?

С антигенен тест се издава аналогичен сертификат на “зеления”