Движение и здраве | пулс, аритмия и още нещо.

Напиши отговор
 • RE: пулс, аритмия и още нещо.
  от vased | 30.11.2018 03:29

  Здравейте, Предполагам 24 часови холтери. Ако през денонощията когато сте били с холтер сте усещали тези аритмии и холтерът не ги е регистрирал, според мен, няма нужда от притеснение. Но ако са били спокойни от към аритмия денонощия, възможно е да има нещо което все още не е индикирано на електрокардиограмата. Случва се.
 • RE: пулс, аритмия и още нещо.
  от Александър Костов | 21.11.2018 02:10

  Някой?!
 • RE: пулс, аритмия и още нещо.
  от Александър Костов | 17.10.2018 22:54

  къвни изследвания също без проблеми и то не един път. Имах известни проблеми със стомаха, казаха ми че може от подуването на стомаха да се получава да притиска диафрагмата, а тя от своя страна да влияе върхъ сърцето, това възможно ли е. Физически съм активен, нямам проблеми с това. Понякога имам леко главозамайване. Известно време пих... езомепразол... забравих името на лекарството, но като цяло сега не усещам да имам някакви болежки в стомаха. Мился си, че е възможно да е за стомаха, защото се оригвам много. Честно казано вече ми е притеснено, толкова лекари и нещо, а пулса е все така неадекватен, когато той реши.
 • пулс, аритмия и още нещо.
  от Александър Костов | 17.10.2018 22:50

  Здравейте, нов съм във форума и не знам дали е на правилното място. Предпочитам някой лекар да ми каже какъв може да е и да ми даде полезен съвет. Проблемът ми е следния: понякога(напоследък доста често) при измерване на пулса на (a.radialis), усещам след основната систола една по-леко доловима непосредствено след нея, след това кракта пауза и същия цикъл. Най-притеснителното е, че съм посещавал вече доста кардиолози и няма проблеми. Би и трикуспидална клаба са без грешка, 3-ма кардиолози вече са ми гледали... 2 пъти ми е поставен холтер, първият път единични надкамерни екстрасистоли, вторият малко повече бяха. На нормална електрокардиограма (правени са ми около 10) само в пъти имаше единични екстрасистоли, т,е електрическата активност на сърцето си е добре. Патолигии по сърцето няма също, задебеления, калапнни пороци, ударен обем всичко 6. Фамилна обремененост, никой от семеството не страда от сърдечни заболявания. Кръвното с малки излючения е номрално. Пускал съм и всевъзможни

Напиши отговор