Движение и здраве | До :Доктор Цончев

Напиши отговор
 • RE: До :Доктор Цончев
  от д-р Цончев | 16.06.2019 20:46

  Понякога се случва, хирургът ще се справи с проблема. Възпаление има ли?
 • До :Доктор Цончев
  от Daniela Svetoslavova | 15.06.2019 18:39

  Д- р Цончев, проблема е следния: На 31.05.19 бях оперирана от възел на щитовидна жлеза. Няма да изпадам в подробности как е минала операцията, резултати от биопсия и т.н. След операцията над разреза се получи оток, който три пъти вече пунктира моя опериращ лекар. Той ми казва, че това е нормално, но за мен не е защото до вечерта същия ден отока се появява пак. Пункциите вече са три на брой вероятно ще ми правят и четвърта! Моля за вашето мнение по въпроса. Аз незнам вашата специалност каква е, но все пак ще съм благодарна ако споделите и пред ваши колеги и ми дадете все пак някъкъв отговор, дали и евентуално кога ще иачезне отока? Благодаря предварително!
 • RE: До :Доктор Цончев
  от Жана Колева | 10.02.2019 23:30

  Здравейте, Доктор Цончев!След направен скенер с резултат Са пумнонис декстра-уместна хистологична верификация.Ипсилатерни интрапулмонални,медиастиални лимфонодулни и хепатални дисеминации.Нямаме хистология, защото тя самата не иска да бъде взета такава.Въпросът ми е може ли да се прави някакъв вид терапия в този случай и без хистология ,ще ви бъда безкрайно благодарна ако ми отговорите, където и да отидем от всякъде ни връщат,нямаме никакво лечение ,а и започна да има болки при вдишване!
 • До :Доктор Цончев
  от Crowded | 15.08.2016 10:24

  Моят проблем е леко странен,даже си мисля дали да го сложа в този раздел. Д-р Цончев,имам навика да си палпирам корема след прочетена статия в Интернет за диагностика на апендикс.(Симптом на Блумберг)Незнам защо,но го правя станало ми е навик оттогава и всекидневно си натискам корема.. Днес забелязах,че на мястото където съм натискал в продължение на 5 дни почти постоянно през деня имам лека болка при натиск в долната дясна част,мястото е зачервено от натиска.Болката е като на мускулна треска и ми притеснява дали нещо не съм си навредил с този навик.. ПС:ЮНИ МЕСЕЦ ОТНОВО МИ СЕ СЛУЧИ ОТНОВО СЛЕД ДЪЛГО НАТИСКАНЕ. Възможно ли е след 5 дни палпация по всяко време на деня т.е станало ми е навик сега да изпитвам лека болка на мястото при допир?

Напиши отговор