Възрастта играе основна роля
Какви са симптомите на недостиг и какви на предозиране?
Неправилната диета може да повиши възпалението в мозъка...
В момента е 30.09.2023 22:19
Релакс | Спешно питане за безсъние
Напиши отговор
-
RE: Спешно питане за безсъние
от д-р Ралица Правова | 30.05.2023 14:51
Не мога да Ви насоча към конкретен колега, който да се занимава основно с разстройства на съня. Бих Ви насочила, освен с медикаментозна терапия, да опитате и с Боуен терапия, тъй като се въздейства върху парасимпатикусовата нервна система, а чрез нейното активиране - се подобрява и съня -
Спешно питане за безсъние
от NEREYA13 | 29.05.2023 11:58
На 57г. съм от София.От около 5 години съм с Безсъние. Първоначално беше епизодично.Лекар-психиатър,който ми лекуваше ПА и тревожността ми изписа Атаракс-по 1табл., който доскоро ми действаше. Обаче вече 4 седмица - по веднъж седмично безсънието се засили. Вече всичко съм опитвала-релаксация,медитация,практикувам йога, билкови чайове, чаша вино- нищо не помага. Към 21ч. ми се приспива,лягам и .....се разбуждам.Заспивам ,вероятно от изтощение към 03-04ч. А сутрин,ставам за рабато към 07ч. Търся спешно решение на проблема.Търся и лекар, в София(по възможност -в Центъра) който да се занимава с нарешение на съня.
Напиши отговор
Rene Furterer Triphasic концентриран серум против косопад, 12 бр. х 5 мл, 60 мл | Рене Фуртерер
105.12 лв.
131.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Progressive хранителна добавка за хормонално и наследствено отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.
Rene Furterer Vitalfan Reactional хранителна добавка за внезапно и временно отъняваща коса, 30 бр. | Рене Фуртерер
41.92 лв.
52.40 лв.