Секс и здраве | Притеснение за ХИВ

Напиши отговор
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Stela | 19.02.2018 21:33

  Здравейте пиша тук за да разбера дали съм заразила с ХИВ защото през лятото бях на басейн и преди да се преоблека забелязах че ми е дошъл цикъла,бях с баща ми и нямаше от къде да си купя превръзки..В кошчето на една от тоалетните имаше използвани ежедневки и използвах една от тях..Дали може да съм се заразила с ХИВ или нещо друго ?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от jerrymaguire | 09.02.2018 14:18

  Oтговор diego_maradona post_id=238570 time=1517739571 user_id=80878: Здравейте на всички. Колкото и несериозно да звучи, ето каква е ситуацията. Живея на общежитие. Преди 1-2 седмици като се събирахме в нас(аз бях малко пиян), едно момче, което живее на моя етаж, и което видях за първи път, ми поиска запалка. Аз му дадох, и след което си разделихме една цигара(като двамата пушихме от нея. Знам, че въпросът ми звучи доста налудничаво, но нали няма риск в тази ситуация ?
  Не, няма грам риск.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Zdravko | 08.02.2018 00:59

  Искам да попитам за тестовете за хиф . Ако ти вземат кръв и на другия ден ти я изследват резултата достоверен ли е ?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Кристина Петрова | 05.02.2018 12:51

  Oтговор BumerM52_power post_id=238473 time=1517435390 user_id=80211: Здравейте. Може ли да ми дадете линк да видя мнение на тези лекари дето са описали кой сексуални контакти носят риск ? Благодаря предварително.
  Може да посетите следните форуми: Link Link Link Tам може да научите доста полезни неща, които не са митове, а реалните рискове.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Radomir Antik | 04.02.2018 12:19

  Здравейте на всички. Колкото и несериозно да звучи, ето каква е ситуацията. Живея на общежитие. Преди 1-2 седмици като се събирахме в нас(аз бях малко пиян), едно момче, което живее на моя етаж, и което видях за първи път, ми поиска запалка. Аз му дадох, и след което си разделихме една цигара(като двамата пушихме от нея. Знам, че въпросът ми звучи доста налудничаво, но нали няма риск в тази ситуация ?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Zdravko | 03.02.2018 21:52

  Здравейте . Да попитам относно тестовете за хив - на 49 ден колко е достоверен за успокоение . Теста е частна лаборатория венозно има на теста не знам .
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Ivailo | 01.02.2018 12:02

  Благодаря, други мнения ??? :roll:
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от jerrymaguire | 01.02.2018 10:12

  Според мен няма опасност от изброените. Едва ли ще повторите, но съм длъжен да Ви посъветвам да не го правите пак.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Ivailo | 01.02.2018 06:26

  Здравейте, преди 2 дни проститутка ми прави орална СЪС презерватив, нямам идея дали тя има някакви болести, по скоро има, защото е циганка и не е подържана....не знам как изобщо се вързах, много ме е яд и никога повече не бих повторил....бях пиян, добре че поне тя ми сложи кондом....сложи презерватива правилно, после го свали и ме довърши на ръчна, успокояващото е, че устата й не е докосвала члена ми при отсъствието на презерватива в нито 1 момент...искам да попитам : 1. Има ли риск от ХИВ, препдолагам, че няма, но все пак бих искал да ме успокоите 2. Има ли риск от Хепатит Б, Сифилис и Трипер, ако тя има някоя от тези болести ?? По принцип не съм хопохондрик, но просто искам да се успокоя напълно, поне с тая случка окончателно приключих с глупостите
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Dakata | 31.01.2018 23:49

  Oтговор Galatriel post_id=229681 time=1492812446 user_id=72730: Оралният секс е ниско рисков акт, и то само и единствено за човек, който го прави, ако има наличие на отворени, кървящи рани в устата. В 40 годишната история на ХИВ пандемията, няма регистрирани случаи на инфекция с ХИВ при получаване на орален секс, а сличаите на зараза при хора правещи орален секс са изключително малко. Дори там не е доказано дали оралният секс е бил единственият рисков контакт. Дори консервативни световни организации като CDC, класифицират оралния секс като контакт с нисък риск. Дори при поглъщане на еякулат, риск има единствено ако има попадане на вирусът пряко в кръвообращението. Да не забравяме, че вирусът на ХИВ и доста слаб и неустойчив, необходимо е продължително излагане и вирусът да е в големи количества. Други фактори са вирусният товар и дали виросоносителят е на лечение. Не споря с никого и не държа да приемате мнението ми, но то се базира на доста добра информираност от световно признати източници и специалисти като Д-р Хънтър Хендсфиелд и Д-р Едуард Хуук. Който желае да посети и сайтът на CDC и да прочете кои сексуални контакти носят риск и какъв е той в реалният свят.
  Здравейте. Може ли да ми дадете линк да видя мнение на тези лекари дето са описали кой сексуални контакти носят риск ? Благодаря предварително.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Stilqna | 28.01.2018 11:26

  Здравейте, имам притеснения за Хив от години, направо ми е параноя. Имам връзка с момче от 12 год. Разбрах че той ми е изневерявал периодично. Знам че е имал контакт с проститутка преди около 4 год. без презерватив. Правим опити за дете, знам че е несериозно да не си направя тест преди това, но направо умирам от страх. И двамата сме добре, но много ме е страх. Само като помисля за това и изпадам в ужас. Не спирам да плача от страх. Много ме е страх ако има нещо да не съм навредила на близките ми. Моля за съвет и помощ.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Доц. д-р Цончев, дм | 15.01.2018 19:30

  По-скоро - не
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Georgi | 13.01.2018 20:14

  Здравейте.. писах във форума, но получих малко отговори и ми се иска още някой да ми отговори на въпроса. Накратко, преди 6 дена една проститука ми прави свирка С презерватив за 30-45сек, след това свалих презерватива и ме довърши с ръка, тя ми даде презерватива, каза ми, че е важно да се пазим и някакви такива и реших да питам дали има някаква вероятност да съм хванал нещо сериозно ?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 12.01.2018 18:09

  Oтговор Foxx post_id=237848 time=1515764493 user_id=78431: ...
  Вероятността за заразяване по описания от тебе начин клони към нула.Като толкоз се притесняваш-направи си тест.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 12.01.2018 18:06

  Oтговор zL8O63UkFX post_id=236126 time=1511104257 user_id=80066: Добър ден Пиша Ви защото висях че сте помогнала на много хора с моя проблем в момента, а именно нещо като параноя за хив инфекция. И колкото повече чета толкова повече ми се струва, че се побърквам. Имах съмнителен контакт в страна която инфекцията си е разпространена. Момичето ме убеждава че нямам абсолютно никакви поводи за притеснение, но...аз пак си ги имам Та случката е следната- правих секс с това момиче и след около седмица се събудих една сутрин и ми нямаше нищо излизах и като се върнах си отворих една доста студена бира и след няколко глътки ме хвана гърлото. Случвало ми се е и преди това но минава за ден дори за часове но не и този път. Вече четвърти ден продължава да ме боли гърлото. Взех си стрепсилс който облекчава болката но не я премахва. Очите ме наболява т. Уморен съм но това считам за нормално защото все пак 10дни почти не спя и съм прелетял 15000км.Температура нямам, но ми се появи лек обрив на единия тестис. От контакта изминаха вече около 10-11 дни, а аз ще врътна докато стане 1 месец че да отида на тест. Колкото повече чета толкова повече се стряскам. Надявам се че ще е с резултат - но ако е + тогава не знам :cry:
  Болките в очите обикновено са признак на грип.Еднократния сексуален акт със заразен рядко е причина за заразяване,дори и да е бил напълно необезопасен.По-горе съм писал-дори и най-опасното рецептивен анален с партньор със сигурност болен,който не е на ХААРТ дава една 1,5-3% риск.В случая вероятно говорим за инсертивен вагинален,който крие още по-малък риск.Разбира се,винаги може да си точно в тия проценти,а и те не са съвсем сигурно.Горе главата и като минат 30-40дена си направи тест.С голяма доза вероятност ще е отрицателен.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Фокс | 12.01.2018 15:41

  Oтговор Foxx post_id=231191 time=1496334726 user_id=78431: Здравейте.Ето и моите дерзания...на 12.05 правих секс с момиче с кондом,френската също.Преди 10-тина дни една сутрин се събудих и повръщах с доста горчив вкус и бяло/жълто на цвят + разтройство.Обезводних се доста и през деня нямах сила да мръдам.На другия ден постепенно взех да се оправям.Със същите симптоми бяха 2-3 души около мен.И в понеделник ме засърбя зад коляното на десния крак така доста все едно неща ме ухапа.Разчесах го и се получи доста силен обрив със сърбеж.След 1-2 започнаха да имам много малки червеникави пъпчици по другото коляно и нагоре към слабините, също и по кръста и малко по гърба.Както и съвсем леко на връта. Зачетох се в интернет за възможни проблеми и го свързвам с хив ... цяла нощ не спах пих антидепресанти корема ме сви гадеше ми се не незам от нерви ли какво ..Ходих при личния лекар притенителен му се видя обрива ,но каза че цялостното ми състояние било добро. Изпрати ме при кожен лекар тя ме прегледа обясних й за какво се опасявам каза,че пъпките за хив били по-различно ( но ми се видя ,че лъже или изглеждаше несигурна).Прегледа ми и слабините нямаше нищо притеснително освен една лимфа възла която ме боля преди 2 седмици съвсем леко и преди често ми се е случвало.Изписа ми хапчета и крем за мазане.Каза нещо за лаймска болест ,но не беше сигурна пак. Мисля,че се потя повече от нужното от вчера насам,може от нерви или жега не знам ... Според мен + са : не ме е боляло , глава, гърло не ме е боляло ,а много лесно ме заболява или нещо друго от малко газирано или вятър.Нямам обриви в устата. -Обрива е доста силен и ме сърби само от където започна обрива. 100 % има нещо ... Сега като си върна лентата назад по време на акта една кожичка зад нокътя на пръста ми беше леко задърпана, та поизмазних си пръстите без да ги вкарвам та знае ли човек..Но вече взех да се примирявам с мисълта, всичко ,което не ни убива веднага ни прави по-силни :D Кога да си направя тест някой викат 40 дни други , 4 седмици ... Много нерви потруших за 2 дни..И Не знам от тях ли ме стяга маалко корема какво ... :oops:
  Психиката ми започва да рухва, при акта преди 8-9 си спомням над ноктите кожиката ми се бе закъсала.Сега нищо ми няма имунната ми система дори мисля,че се подобри.Но пусти мисли съсипват ме, подсъзнанието ми е само там насочено. И как може една слюнка да убива вируса па с лекарства да не става дееба американците дето са го измислили. :|
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Вълчев Иван | 19.11.2017 17:10

  Добър ден Пиша Ви защото висях че сте помогнала на много хора с моя проблем в момента, а именно нещо като параноя за хив инфекция. И колкото повече чета толкова повече ми се струва, че се побърквам. Имах съмнителен контакт в страна която инфекцията си е разпространена. Момичето ме убеждава че нямам абсолютно никакви поводи за притеснение, но...аз пак си ги имам Та случката е следната- правих секс с това момиче и след около седмица се събудих една сутрин и ми нямаше нищо излизах и като се върнах си отворих една доста студена бира и след няколко глътки ме хвана гърлото. Случвало ми се е и преди това но минава за ден дори за часове но не и този път. Вече четвърти ден продължава да ме боли гърлото. Взех си стрепсилс който облекчава болката но не я премахва. Очите ме наболява т. Уморен съм но това считам за нормално защото все пак 10дни почти не спя и съм прелетял 15000км.Температура нямам, но ми се появи лек обрив на единия тестис. От контакта изминаха вече около 10-11 дни, а аз ще врътна докато стане 1 месец че да отида на тест. Колкото повече чета толкова повече се стряскам. Надявам се че ще е с резултат - но ако е + тогава не знам :cry:
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от stoyan | 02.11.2017 10:40

  Благодаря много за отговора.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 01.11.2017 20:08

  30-40дена след датата на рисковата ситуация във всеки КАБКИС или частна лаборатория.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Nino | 01.11.2017 20:03

  Oтговор markuch111 post_id=235579 time=1509558704 user_id=65172: [quote=stoyanvk post_id=235565 time=1509546824 user_id=79869] Притеснява ме ако е имало негова слюнка по презерватива му.
  Слюнката напрактика не съдържа вируса в кондиция,която би била годна да причини заразяване.Впредвид това че секса е бил с презерватив и "великата" продължителност на акта-то риска е напрактика нулев.Как ги правите тия неща,не знам...Докат си разкопчея колана,докат си сваля пистолета,докат сваля дънките-само за тия неща минават 10минути... [/quote] БЛАГОДАРЯ за вниманието! След колко вереме най-сокоро мога да си направя тест?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 01.11.2017 19:51

  Oтговор stoyanvk post_id=235565 time=1509546824 user_id=79869: Притеснява ме ако е имало негова слюнка по презерватива му.
  Слюнката напрактика не съдържа вируса в кондиция,която би била годна да причини заразяване.Впредвид това че секса е бил с презерватив и "великата" продължителност на акта-то риска е напрактика нулев.Как ги правите тия неща,не знам...Докат си разкопчея колана,докат си сваля пистолета,докат сваля дънките-само за тия неща минават 10минути...
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 01.11.2017 19:45

  Oтговор Nino999 post_id=235470 time=1509313120 user_id=79841: Здравейте, аз съм мъж на 23 години. Преди два дена правих секс с момиче. Тя е много вероятно да има някъква болест. По нейни приказки била чиста, но много ме е страх. Презерватива се скъса и не разбрах веднага. Правихме само вагинален секс. Въпроса ми е каква е вероятноста да съм се разболял от спин. Задължително ли е ако тя е преносител на хив на 100% да се разболея и аз. Много ме е страх...
  Много малка при ЕДНОКРАТЕН акт,дори ако ответната страна наистина е заразена с ХИВ.А дали някой е много вероятно да има някаква болест-тва не знам как го реши.Ако имаш такива екстрасенски дарби с един поглед да решаваш кой здрав,кой заразен-в кожно-венерическия биха те взели на работа веднага и би останал под пари... За твое успокоение след 30-40деня може да си направиш тест.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 01.11.2017 19:42

  Oтговор tgguuu post_id=235383 time=1509005212 user_id=79812: Здравейте преди 42 дни правих обезопасен вагинален и орален секс със погълната семенна течност. Тест си направих на 39 ден във бодилаб хив 1 и 2 взеха ми венозна кръв и теста е отрицателен. Незнам за симптоми аз се съсипах да го мисля. Момчето е футболист и твърди че е чист. Това че не е на 40 ден теста прави ли го недостоверен?
  Теста е достатъчно достоверен.
 • Re: Притеснение за хив
  от ivan | 01.11.2017 19:40

  Oтговор Prometey post_id=235237 time=1508516385 user_id=79755: Здравейте, имам следните опасения тъй като преди месец получих гъбички по пениса от (Кандида), ходих при специалист и ми каза, че това е от слаб имунитет и ме втресе изписа ми кремове и хапчета мазах се пих хапчетата и нещата се подобриха, искам да уточня, че последния ми сексуален контакт без презерватив беше в началото на юни месец а гъбичките се появиха края на август началото на септември! Не съм имал температута, обриви, повръщане и подути лимфни възли има ли място за притеснение ?
  От момента в който се заразиш с ХИВ до момента в който се развива евентуална кандидоза заради развит СПИН минават години. Теста за ХИВ си е тест-ако желаеш може да си направиш за твое спокойствие.За патката спазвай добра хигиена,но без излишно много мокрене.И си направи изследване на кръвния шекер.Той също може да е причина за кандида.Както и още куп други неща...Мен ме мори от 5-6год. и борбата я водя с променлив успех па не съм хив-позитивен.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от stoyan | 01.11.2017 16:33

  Здравейте, аз съм мъж на 34 г., преди 18 дни(15.11) имах рисков полов контакт(рецепиентен анален секс) с мъж от рискова група. Не знам дали е ХИВ+, според него не е. Презерватива беше цял през цялото време, дори и след края на акта. Пенетрацията продължи около половин до една минута. Не е имало никакви докосвания без презерватив, нито орален секс без презерватив. Притеснява ме ако е имало негова слюнка по презерватива му. До момента нямам тежки синдроми(подути лимфни възли, температура, обриви, болка в мускули и стави). Само на 14 ден успях да се напия зверски и повръщах, и имах разтройство само за една вечер. Като цяло живея в ужас и непрестанно мисля за това. Чакането ме убива. Явно заради психясването се чувствам леко уморен и нямам много апетит като цяло, или заради преходния сезон в момента. Като цяло имам силна имунна система, боледувам само при смяна на сезони или при настинки, вирусните настинки не ме ловят лесно. Имам два въпроса: 1. Дали има място за притестнения според вас? 2. Прочетох, тестовете п24 антиген са сертифицирани в ЕС да дават достоверен резултат на 21 ден. Възможно ли е според вас? 3. Дали тест на 21 ден в КАБКИС ще има достоверност? Благодаря ви за помощта, бъдете здрави всички!
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Nino | 29.10.2017 23:38

  Здравейте, аз съм мъж на 23 години. Преди два дена правих секс с момиче. Тя е много вероятно да има някъква болест. По нейни приказки била чиста, но много ме е страх. Презерватива се скъса и не разбрах веднага. Правихме само вагинален секс. Въпроса ми е каква е вероятноста да съм се разболял от спин. Задължително ли е ако тя е преносител на хив на 100% да се разболея и аз. Много ме е страх...
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от sara | 26.10.2017 11:23

  Здравейте преди 42 дни правих обезопасен вагинален и орален секс със погълната семенна течност. Тест си направих на 39 ден във бодимед хив 1 и 2 взеха ми венозна кръв и теста е отрицателен. Незнам за симптоми аз се съсипах да го мисля. Момчето е футболист и твърди че е чист. Това че не е на 40 ден теста прави ли го недостоверен?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от sara | 26.10.2017 11:12

  Всъщност клиниката е бодимед.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от sara | 26.10.2017 11:06

  Здравейте преди 42 дни правих обезопасен вагинален и орален секс със погълната семенна течност. Тест си направих на 39 ден във бодилаб хив 1 и 2 взеха ми венозна кръв и теста е отрицателен. Незнам за симптоми аз се съсипах да го мисля. Момчето е футболист и твърди че е чист. Това че не е на 40 ден теста прави ли го недостоверен?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от д-р Александра Игнатова | 22.10.2017 21:44

  Без тест няма как да има категоричен отговор.
 • Притеснение за хив
  от Николай | 20.10.2017 19:19

  Здравейте, имам следните опасения тъй като преди месец получих гъбички по пениса от (Кандида), ходих при специалист и ми каза, че това е от слаб имунитет и ме втресе изписа ми кремове и хапчета мазах се пих хапчетата и нещата се подобриха, искам да уточня, че последния ми сексуален контакт без презерватив беше в началото на юни месец а гъбичките се появиха края на август началото на септември! Не съм имал температута, обриви, повръщане и подути лимфни възли има ли място за притеснение ?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от д-р Александра Игнатова | 18.10.2017 14:02

  Здравейте! Не разбрах въпроса - възможно ли е да Не се заразите? Да, както е възможно и обратното.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Joro | 18.10.2017 08:03

  Здравейте искам да ви попитам възможно ли е да не хване ХИВ от 3,4 пъти анален секс моля ви отговорете ми защото се притеснявам ужасно много
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 06.10.2017 10:10

  Oтговор slaymode post_id=234613 time=1506422322 user_id=79532: той не свърши в мен възможността за зараза е минимална или бъркам .
  Преякулата върши почти същата работа.Да,малко по-ниска е възможността,но определено не е нулева.От друга страна-вероятността за заразяване при еднократен акт е сравнително ниска,но все пак...Теста с голяма вероятност щее отрицателен но все пак си го направете като минат 30дена.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Силвия | 26.09.2017 13:38

  Здравейте ! Преди 2 месеца имах необезопасен сексуален контакт с мъж , който познавам. Незнайно защо след време ме хвана параноята за хив и на 16-тия ден си направих тест с венозна кръв в областния кожен диспансер /предполагам е елайза / съответно беше отрицателен. Симптоми нямам никакви , както и през целия период ,но незнайно заща се притеснявам. Доколкото изчетох темата заразна е семенната течност , в този ред на мисли той не свърши в мен възможността за зараза е минимална или бъркам .
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от stenli | 25.08.2017 01:38

  Колега и при мен картинката е подобна...само дето девойчето ми направи кофти номер и по нейна вина се скъса . Тоз презерватив от самото начало беше подозрителен ,някак скърцаше.Освен това тя беше с тампон ,което като се замисля целта е била да няма смазка.Абе, така ще е без закон за таз професия. Не знам какви симтоми чакаш на 30тия ден,заминавай на тест. Но е добре че не усещаш такива. Но няма гаранция.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от jerrymaguire | 21.08.2017 22:06

  Oтговор Borukov post_id=233619 time=1503331886 user_id=79253: Здравейти,преди 36 дни имах контакт с фея дет обикаля по камионите но уви скъса се презерватива и свърших в нея 2 седмици след това имах едно въспаление на лявото око което излекувах с Тобрадекс. Нямам никакви симптоми от описаните за сега пия като распран пуша като комин но да му се невиди и форумите сега сам параноясан и най лошато е женен сам. Въпросат ми е сленният Винаги ли ги има първичните симптоми? Ако до 1 месец ги нямам симптомите вазможно ли е да сам касметлия и да несам заразен ? И една молба ако има някой от вас много много компетентен нека да си разменим вайбарите да получа малко успокоение . Благодаря.
  Да кажем, че жена Ви не влиза във форума ни и не се интересува от темите за ХИВ. Плюс това може да има и други с фамилия Боруков. Но, въпреки че не съм запознат с навиците не жена Ви, много по-вероятно е да надникне във вайбъра на телефона и да разбере какви сте ги вършил. Относно темата - има много по-разпространени заболявания, които трябва да ви притесняват. Ето какво са писали колегите в сайта: Link
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Gosho Borukov | 21.08.2017 19:11

  Здравейти,преди 36 дни имах контакт с фея дет обикаля по камионите но уви скъса се презерватива и свърших в нея 2 седмици след това имах едно въспаление на лявото око което излекувах с Тобрадекс. Нямам никакви симптоми от описаните за сега пия като распран пуша като комин но да му се невиди и форумите сега сам параноясан и най лошато е женен сам. Въпросат ми е сленният Винаги ли ги има първичните симптоми? Ако до 1 месец ги нямам симптомите вазможно ли е да сам касметлия и да несам заразен ? И една молба ако има някой от вас много много компетентен нека да си разменим вайбарите да получа малко успокоение . Благодаря.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 08.08.2017 23:11

  Oтговор "Nemo 28" post_id=233099 time=1501761652 user_id=79074: Здравейте преди около 20 дни ми вземаха кръв от пръста след това ми се възпали ръката и после ме заболя корема прималя ми възпали ха ми се венците устата ми пресъхна и ръката ме боли и до днес и устата ми е пресъхнала правих си партнира тест за ХИВ на 15 ден беше отрицателен дали е достатъчно времето за откриване на вируса
  Нищо не ти се разбира от въпроса.Ако питаш дали е възможно при подобна медицинска манипулация да си се заразил с ХИВ-то шанса е нулев така или иначе и с PCR и без...Разбира се за целта предполагам че манипулацията е извършена от квалифицирано лице-сестра,лекар,лаборант или прочие...
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Ksjdjcj | 03.08.2017 15:04

  Пср тест на 15 ден
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Ksjdjcj | 03.08.2017 15:00

  Здравейте преди около 20 дни ми вземаха кръв от пръста след това ми се възпали ръката и после ме заболя корема прималя ми възпали ха ми се венците устата ми пресъхна и ръката ме боли и до днес и устата ми е пресъхнала правих си партнира тест за ХИВ на 15 ден беше отрицателен дали е достатъчно времето за откриване на вируса
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Йоан Василев | 01.08.2017 08:09

  Извинявайте за многото глупави въпроси по тази тема. Просто преди време може би си бях направил около 11 теста, заради обезопасен контакт. Тогава, не знам защо, бях психясал без причина, и просто не искам това пак да се повтаря. Искам да знам просто, тази ситуация беше преди около 7 месеца и на момента, когато стана нямах никакви притеснения. Сега, може би параноята ме гони. Просто в тази ситуация, този, който разпалва наргилето (той беше арабин, това няма значение но все пак) ако е имал някакви отворени рани по устата или по устната кухина, и ако и аз съм имал, (говорим все пак за рани по устата и устната кухина), наистина не си спомням много добре дали съм имал, но ако предположил, че съм имал, ще има ли опасност ? До момента звънях на номерата на кабинетите на ул. "Враня" и бул. "Дондуков". От кабинета на бул. "Дондуков" ми казаха, че нямам никакви подови за притеснение. От кабинета на ул. "Враня" ми казаха, че няма опасност тук, но ако съм имал притеснения, да съм си направил тест, макар, че нямало опасност в тази ситуация. Като имате в предвид моите "хипотези за отворени рани в устата и в устната кухина и т.н.", и като се има в предвид, че това е социално битов контакт, който не носи риск от заразяване, искам да ми отговорите в прав текст, без да споменавате възможности за тестване и т.н., просто защото не искам да изпитам отново този ужас и това напрежение отново, да ми кажете(както в началото), например да предположим в най-лошия случай, че е имало кървящи рани по устата и по устната кухина и т.н.(все пак раните по устата и по устната кухина не засъхваха ли по-бързо), че наистина няма опасност в тази ситуация, и че няма от какво да се притеснявам ? Наистина очаквам отговор в тази насока от вас. Извинявам се за прекалено дългия въпрос, както и за миналите въпроси.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 28.07.2017 18:28

  Че няма как да се заразиш от наргилето ти се каза има-няма 50пъти.Като толкова си се притеснил-доколкото виждам случая е опреди над 6месеца.Иди па си направи тест...Въпреки че съм силно скептичен че и той ще те успокои.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от jerrymaguire | 26.07.2017 08:59

  Няма как да се заразите чрез наргилето. Теорията вероятно е следвала обстоятелства, при които заразеният и незаразеният са със сериозни съпътстващи други заболявания, свръх нисък имунитет и т.н. Нито Вие, нито някой от пушачите е отговарял на тези условия. Бъдете спокоен, ХИВ няма как да се предаде.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Йоан Василев | 25.07.2017 23:08

  Извинявам се, че пак досаждам с моя случай за наргилето. До преди време нямах никакви притеснения относно този случай, сега не знам какво ми стана. Намерих в интернет подобни същите запитвания като моите в канадски сайт. Ето и линковете. Link Link Link В едното запитване, отговора е че заразяване не може да стане по този начин, а в другите две, се казва че на теория може, не просто нямало такива документирани до момента случаи. На какво да се вярва сега ?
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от jerrymaguire | 23.07.2017 19:12

  Oтговор slance9388 post_id=217850 time=1471353288 user_id=71661: Здравейте,на 23 години жена ,165,45кг.Януарисе изследвах за ХИВ и беше отрицателен резулата.Но малко след това имах рисков контакт,с мъж роден 1988.Твърдеше,че не е болен,и му се вързах.Нито съм дигала температура нито нищо,но от Юли месец почнаха едни проблеми ,постоянно мисля за това,не ми излиза от акъла.Изкарах един летен вирус с гадене в началото на Юли,после към края на Юли имах болно гърло,отпадналост,кашлица,хрема и много се наплаших.Всичко мина,само кашлицата остана отидох на лекар и каза Бронхит,пих антибиотик и всичко беше наред.но мисълта за това че може този да ме е заразил,не ми дава мира.Опитвам се да не го мисля,но не мога.Преди 3 дена бях с леки болки в гърлото,веднага взех Трахизан,оправи се,2 дена спах на отворен прозорец и носа ми тече днес,но аз синабивам филми,че може да е симптоми на ХИв.Чувствам една пречка при преглъщане,мисълта за тази болест ме кара да настръхвам постоянно,като страхови атаки,нервен стомах,ям си нормално,на слънце ми е по изморено,иначе си спя нормално,температура ми е нормална,пусках кръвна картина,показателите са добре,единствено Хемоглобина е 126,при долна граница 120,кръвното налягане ми е ниско 80 на 50,понякога 100на 70,90 на 50 и такива неща.Много съм притеснена,накупила съм си ехинацея,сок от нони,витамини и някакви билки,ще се побъркам вече.Дали някой от тези симптоми,могат да са на хив,много ме е страх.И наистина ли има лечение,което спира възпроизводството на вируса и болните могат да живея добре с нормална продължителност.Момчето,с което спах си работи,на външен вид здрав мъж,работи си вече 4 години в една фирма ,където ги изследват всяка година,но не за хив,казва че никога е нямал проблеми.Но мисподе ли че с повечето си гаджета,го е правел без презерватив,което отключи моят страх .€Нямам сили,да отида до кабкис кабинет,по добре да живея в неизвестност,отколкото да науча смъртната си присъда ,вече кошмари сънувам с тази болест :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  Последно Вие мъж на 29 години ли сте или както допреди една година - жена на 24? Малко ме объркват тези представяния мъж-жена.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от На Димитър Малката | 23.07.2017 07:04

  Мъж съм на 29 от Пловдив,имам ново гадже,и правихме секс без презерватив в неделя-16,07.От понеделник до сряда много ме болеше главата,а от днес 6 дни по късно съм със силна отпадналост,хрема и болно гърло.Възможно ли е това да са симптоми на хив инфекция,умирам от страх,не мога да ям,не мога да спя,постоянно мисля за това.Тя прекара ангина преди 3 седмици,но по принцип пие доста бира,и днес отново я дразни гърлото като преглъща,иначе няма температура,обриви,подути възли и тн,но работата и е такава,че седи 8 часа на крак,и има тежест в краката като върви,това дали би било симптом на хив,много ме е страх,развих параноя.Момичето се е изследвало края на август миналата година и е била хив негативна.Като от тогава е имала само един необезопасен контакт,след пиянска грешка,според вас нейните и мойте сипмтоми могат ли да са на хив? Не издържам,развих параноя,ако ми има нещо,ще си тегля ножа :cry: :cry: :cry: :cry:
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Доц. д-р Цончев, дм | 20.07.2017 01:20

  Да
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от ivan | 18.07.2017 23:05

  Oтговор Alexsiss post_id=232506 time=1499984155 user_id=78849: имах необезопасен полов контакт
  Какъв контакт конкретно?Ако е орален то вероятността за ХИВ е доста малка.Ако е вагинален или анален(особено второто)то вероятността е по-голяма.Все пак вируса сравнително трудно се предава от еднократен полов акт със заразен човек,но разбира се изобщо не е невъзможно.Така че пак опирате до тест най-добре след кат изтече нужния период.Хубаво е да имате впредвид и възможността за заразяване с доста други половопредавани болести,които са далеч по-лесни за предаване от ХИВ и непомалко опасни.
 • Re: Притеснение за ХИВ
  от Доц. д-р Цончев, дм | 18.07.2017 19:16

  На въпроса преди отговора ми

Напиши отговор
585 намерени, страница 3 от общо 12