Здравословно хранене | ПАГУБНА СТРАСТ

Напиши отговор
 • Re: ПАГУБНА СТРАСТ
  от | 04.02.2017 06:27

  Трябва да спреш пиенето, льольо! А на "ти" ще разговаряш с оня, който те е създал случайно, за да живееш за нищо и да псовисаш за още по- малко.
 • Re: ПАГУБНА СТРАСТ
  от veselin | 04.11.2016 20:56

  Ей,....Апостоле,...много объркано говориш,...каква връзка има ,с милиардите ,плъховете и правилното хранене!?........искаш да кажеш нещо ама не го разбираш, да го обясниш и потвърдиш,даже като те гледам на сайта ти,......всъщност никаква новост не си казал. българската кухня се гради на най-здравословното хранене в света!ето я! Link :!:
 • ПАГУБНА СТРАСТ
  от | 30.10.2016 04:24

  ЯЖ Българските ресторанти, кръчми, барове и закусвални се пукат по шевовете. Българите нагъват, та ушите им плющят. И хич не ги е еня, че 60 % от тях са затлъстели. Че 3 000 000 българи се борят с някакво хронично заболяване, което се дължи на наднорменото тегло. Това ни прави най- болните хора на планетата, ама и този факт не стряска нашего брата. Не, инж. Балкански се тъпче като за световно, а след това се оплаква, че е болен и беден. Бедни били, милите българи, а истината е, че държат около 75 милиарда лева в банкови влогове, а притежават и недвижима собственост, която струва над 207 милиарда лева! Но това е друга тема… Актуални изследвания разкриха нещо удивително. Нови проучвания на Университетския колеж в Лондон показват, че ако намалим консумацията на храна с 40%, ще удължим живота си с 20 години! Британските учени се надяват новото изследване да им помогне да открият непознати начини за борба със застаряването и най-вече с болестите, които го съпровождат. С промяна на хранителния режим можете да удължите живота си, категорични са експерти. По време на лабораторни тестове специалистите успели да увеличат живота на плъхове с 30%, като намалили количеството на консумирана храна с 40%. Изследователите направили експеримента и с плодови мушици, които имат гени, подобни на човешките. Резултатите били същите! Всичко това, е разбира се, удивително. Работата е там, че никой не се вслушва в тези разумни здравни съвети. Хората са като обезумели, те консумират два до три пъти повече храна от необходимото и това като че ли ги прави щастливи. А истината е, че човек сам копае гроба си със своите зъби... Време е, ама крайно време е да се замислим над всичко това!... АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Напиши отговор